2018-09-14 23:36:23
Φωτογραφία για Ο Τανιμανίδης απαντά για τις περιβόητες απουσίες από το γάμο του [video]
Ο γάμος έγινε, ο Τανιμανίδης με τη Μπόμπα πήγαν μήνα του μέλιτος στην Ιρλανδία, φήμες για εγκυμοσύνη της άρχισαν να κυκλοφορούν, αλλά όχι. Εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με τις «τρανταχτές» απουσίες από τον γάμο τους. Κι αφού η περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη διαλευκάνθηκε, έπρεπε να στραφεί το ενδιαφέρον στον Ατζούν Ιλιτσαλί, παραγωγό του Survivor.

Έχοντας επιστρέψει από την εβδομάδα του μέλιτος, ο Σάκης ετοιμάζεται για το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο που θα προβληθεί και φέτος στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας την εκπομπή Splash έδωσε την δική του εξήγηση και για την απουσία του Ατζούν, αλλά και για όσα ακούγονται για τις σχέσεις τους μετά την περσινή λιγότερο επιτυχημένη πορεία του Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξε να κάνει χιούμορ με όλη αυτή την κατάσταση και να μιλήσει για τον ξάδερφό του τον Παναγιώτη που επίσης δεν βρέθηκε στο γάμο. Φυσικά ξεκαθάρισε ότι και με τον Ατζούν, αλλά και με τον Γιώργο Λιανό είναι φίλοι και δεν υπάρχει τίποτα άλλο.


«Αυτό είναι αλήθεια. Ο Ατζούν δεν ήρθε. Δεν ήρθε ο Ατζούν, δεν ήρθε και ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης επίσης. Καλά τα πάμε και με τον Παναγιώτη, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας που δεν ήρθε. Όπως δεν ήρθαν πολλοί στο γάμο μας. Όπως πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε γάμους. Καταλαβαίνω που το πας, είναι ερώτηση παγίδα και αυτή. Όλα μια χαρά.

Ευκαιρία λοιπόν να τα χώσω στον Γιώργο που ήρθε να μου φάει τη θέση. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις αυτή την πάσα. Δεν γίνεται… Είναι αστεία αυτά που γράφονται. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Ο Γιώργος είναι κολλητός. Ο Ατζούν είναι πολύ καλός μου φίλος, με πήρε τηλέφωνο να μου ευχηθεί. Όλα μια χαρά.»
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ