2018-09-15 00:16:34
Φωτογραφία για Συνήγορος πολιτικής αγωγής: «Συνεργοί οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στη δολοφονία Φύσσα! Να οδηγηθούν στο εδώλιο ως μέλη της Χρυσής Αυγής»
Με αφορμή και τη μελέτη του ερευνητικού κέντρου «Forensic Architecture» (δείτε ΕΔΩ) που διαψεύδει τις καταθέσεις των 8 αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Κώστας Παπαδάκης, ζήτησε την παραπομπή των 8 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορούμενους ως μέλη της Χρυσής Αυγής και ως συνεργοί στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Όχι μόνο δεν απέτρεψαν το έγκλημα, αλλά με την παρουσία τους συνήργησαν στη δράση των Χρυσαυγιτών που κυνήγησαν τον Παύλο Φύσσα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδάκης, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του New 24/7.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2019.

Τις σημαντικές καθυστερήσεις στην ακροαματική διαδικασία απέδωσε ο Κώστας Παπαδάκης στο γεγονός ότι η δίκη διεξάγεται κάποιες μέρες στο Εφετείο και κάποιες στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ καταλόγισε ευθύνη στην κυβέρνηση, καθώς διατηρεί νόμο της εποχής Σημίτη, αποτρέποντας έτσι τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης.


 

Δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα αποκαλύπτει: Οι αστυνομικοί έφτασαν εγκαίρως το βράδυ της δολοφονίας

«Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει εγκαίρως το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στο ραδιόφωνο του στον News 24/7 η δικηγόρος της οικογένειας τονίζοντας παράλληλα πως με βάση το υλικό από τις κάμερες που έχει συγκεντρωθεί, την ώρα του φόνου υπήρχαν στο σημείο δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την κ. Τομπαζόγλου, οι κάμερες δείχνουν ότι οι Χρυσαυγίτες έφτασαν στο σημείο με ένα κομβόι οκτώ μηχανών, συνοδευόμενες από τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το αυτοκίνητο του Ρουπακιά.

Πρόσθεσε ότι υπήρχαν και τέσσερις μηχανές της Ομάδας Δίας στις οποίες επέβαιναν οκτώ αστυνομικοί συνολικά οι οποίοι κατέθεσαν αναληθώς κατά την ίδια ότι έφτασαν τέσσερα λεπτά αργότερα μετά την άφιξή τους.

Ακούστε τι δήλωσε στο News 24/7 ο Κώστας Παπαδάκης:
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ