2018-09-15 01:03:32
Φωτογραφία για Λάουρα Νάργες: Το άγχος μετά την παράδοση της μεταπτυχιακής της εργασίας!
Τον περασμένο Φλεβάρη απέκτησε το δεύτερο πτυχίο της (μετά τη δημοσιογραφία) στο business marketing και έβαλε ως στόχο να πάρει και το μεταπτυχιακό της στο marketing management. Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες που δεν σταματά τις σπουδές της και μόλις παρέδωσε τη μεταπτυχιακή της εργασία, ελπίζοντας να πάνε όλα καλά και τον ερχόμενο Φλεβάρη να ορκιστεί με τους υπόλοιπους συμφοιτητές της.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και μοιράστηκε το άγχος, αλλά και τα θετικά της συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Η μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία που αφορά τους ινφλουενσερς και το μπράντινγκ στο ίνσταγκραμ παραδόθηκε και το προαίσθημά μου είναι θετικό…. Ευελπιστώ να είμαι στην ορκωμοσία μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου τον Φεβρουάριο! Προς το παρόν, ξεκούραση από τα εκπαιδευτικά, και μετέπειτα θα εξετάσω το ενδεχόμενο του κατά πόσο θα μου επιτραπεί να ξεκινήσω σπουδές διδακτορικού! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ