2018-09-15 14:05:41
Φωτογραφία για Νέα ελληνική σειρά έρχεται στο Μακεδονία TV! - Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες...
Νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στο Μακεδονία TV!

Ένα από τα σίριαλ που θα δούμε στο πρώτο μισό της σεζόν είναι η «Οργή», σε σενάριο της Αντας Γκουρμπαλή («Αέρινες σιωπές», «Είναι στιγμές», «Για την καρδιά ενός αγγέλου») και σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη. Τη συγκεκριμένη παραγωγή, που παίχτηκε στον ΑΝΤ1 Κύπρου, την περιμέναμε στον ΣΚΑΙ, αλλά τελικά βρήκε τηλεοπτική στέγη στο Μακεδονία TV.

Τα γυρίσματα της εν λόγω παραγωγής έγιναν στην Κύπρο και την Αίγυπτο, και το καστ αποτελείται από μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών. Ανάμεσά τους, ο Κώστας Αποστολίδης, η Λήδα Ματσάγγου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Iωσήφ Μαρινάκης, ο Νεοκλής Νεοκλέους, ο Χάρης Κκολός και η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η ιστορία της σειράς που θα δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας αρχίζει με τον Οδυσσέα, γιατρό στο επάγγελμα, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Βουβάκης, να επιστρέφει στην Κύπρο μετά τις σπουδές του και να πιάνει δουλειά στο ιατρικό κέντρο του Νεοκλή Χριστοφόρου, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Αποστολίδης.


H ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο Οδυσσέας μεγάλωσε με τη θεία του και πιστεύει πως οι δικοί του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, όταν ήταν πέντε χρόνων. Ενας εφιάλτης που τον κατατρέχει εδώ και πολλά χρόνια τού γεννά αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη τότε. Οταν γνωρίζει τη Μαρίνα (Κατερίνα Νικολοπούλου), την κόρη του Νεοκλή, την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Ο νεαρός πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ευτυχισμένος, χάρη σ’ αυτόν τον αναπάντεχο έρωτα, και ονειρεύεται μια όμορφη ζωή με τη Μαρίνα. Αλλά και εκείνη, από την πλευρά της, καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή πως ο Οδυσσέας είναι η αγάπη της ζωής της και σύντομα το ανακοινώνει στους γονείς της.

Εκείνοι καλοδέχονται τον Οδυσσέα στην οικογένεια ο οποίος ανάμεσά τους γνωρίζει και τη Μαντώ, την αδερφή της Έλσας, και τον άντρα της, τον Λεωνίδα, ιδιοκτήτη ενός χλιδάτου κλαμπ. Όλα φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά για τους δύο ερωτευμένους, κάνουν σχέδια για την κοινή τους ζωή, ετοιμάζουν κι ένα ταξίδι στην Αίγυπτο, όταν το παρελθόν επιστρέφει ξαφνικά και ανατρέπει τα πάντα.

Ο ήρωας μας ανακαλύπτει τυχαία πως ο εφιάλτης που τον κατατρέχει έχει να κάνει με το παρελθόν του και ψάχνοντας φτάνει σε μια τραγική αποκάλυψη που θα τον συγκλονίσει. Βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, αφού η οικογένεια της αγαπημένης του έχει σχέση με τις αποκαλύψεις του, αλλά τελικά αποφασίζει να προχωρήσει την έρευνα για να έρθει η αλήθεια στο φως, ακόμα κι αν αυτό θα έχει συνέπειες στη σχέση του με τη Μαρίνα.

Πηγή: Εφημερίδα Epresso

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ