2018-09-15 21:15:01
Φωτογραφία για Σταμάτησε για έλεγχο μια μητέρα με το γιο της - Σοκάρει η απάντηση του 3χρονου! [video]
Ενώ έκανε έλεγχο άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος, ο αστυνομικός Neil Fetner θα δεχόταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν σταμάτησε την Kristen Lawrence και τον τρίχρονο γιο της, τον Carter. Πράγματι απίστευτο νώ περίμενε την οδηγό να του δείξει τα χαρτιά της, το αγοράκι αποκάλυψε ότι ήταν καθ” οδόν για φαγητό. Ο αστυνομικός ρώτησε το αγοράκι αν του αρέσουν οι τηγανιτές πατάτες, και όταν απάντησε καταφατικά, αστειευόμενος ρώτησε το παιδί, αν μπορούσε να του φέρει μερικές πατάτες μετά το δείπνο του.

Αντίθετα με τις προθέσεις του αστυνομικού, το παιδί πήρε το αστείο ως σοβαρή απαίτηση. Όταν πήγαν στο εστιατόριο, ο Carter επέμεινε η μητέρα του να παραγγείλει πατάτες για τον αστυνομικό, επειδή πίστεψε ότι πεινούσε. Πόσο χαριτωμένο! Ο Carter κράτησε την υπόσχεσή του και παρέδωσε ένα κουτί με τηγανιτές πατάτες στον αστυνομικό!

Ο αστυνομικός ήταν τόσο ευγνώμων για την κίνηση του παιδιού, που δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook και ζήτησε από τους χρήστες να βρουν την ταυτότητα του παιδιού. Η δημοσίευση είχε πάνω από 890.000 προβολές και μέσα σε 8 ώρες βρέθηκε η μητέρα και ο γιος της. Το αστυνομικό τμήμα θέλοντας να τους ευχαριστήσει τους κέρασε ένα γεύμα και ο Carter ονομάστηκε επίτιμος αξιωματικός της αστυνομίας.

Τι υπέροχος τρόπος να δείξει ο αστυνομικός Fetner και οι συνάδελφοί του την εκτίμησή τους για ένα τέτοιο καλόκαρδο παιδί! Μοιραστείτε αυτή την αξιαγάπητη ιστορία με τους φίλους σας!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ