2012-06-06 18:27:40
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Συναντήσεις με κοινωνικούς εταίρους, περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα χωρίς όμως κεντρική ομιλία σειρά πολιτικών ομιλιών σε στελέχη του Κινήματος και διακαναλική συνέντευξη Τύπου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, αύριο το πρωί ο κ. Βενιζέλος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις, στα γραφεία της παράταξης, αφενός με τα προεδρεία διδασκόντων ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ελλήνων ερευνητών και, αφετέρου, με το προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.ΠΕ), ενώ το απόγευμα θα έχει ομιλία σε εκδήλωση- συζήτηση για τον αθλητισμό.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση για την αγροτική πολιτική στην Βέροια, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Venus, ενώ την επομένη θα συνεχίσει την προεκλογική δραστηριότητά του στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το Σάββατο το μεσημέρι, ο κ. Βενιζέλος θα απευθύνει ομιλία σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο Ολύμπιον, ενώ το απόγευμα σε εκδήλωση νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Κυριακή, στη 1.00 μ.μ., ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στην Ιπποκράτους και το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία σε στελέχη του λεκανοπεδίου Αττικής, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ