2018-09-16 12:21:10
Φωτογραφία για Έρχεται αύριο η ''Γυναίκα χωρίς όνομα'' - Δες τα πρώτα επεισόδια...
ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ - ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

Πρεμιέρα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 18.30  

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1:  Η Μαρίνα καταδικάζεται σε δέκα χρόνια φυλάκισης για φόνο. Στην φυλακή γεννά το παιδί της, ενώ παράλληλα μια άλλη γυναίκα, η Κάτια, χάνει το δικό της παιδί από λευχαιμία. Η Κάτια, μέσα στην οδύνη της, κατηγορεί τη Μαρίνα γι’ αυτό το θάνατο. Πιάνοντας το νήμα της ιστορίας απ’ την αρχή, βλέπουμε τη δεκαεπτάχρονη Μαρίνα να ζει ευτυχισμένη με τον πατέρα της και ερωτευμένη με τον Κωστή, ένα αγόρι που διεκδικεί παράλληλα και η Έλλη, η προγονή της Κάτιας. Τα πάντα στη ζωή της Μαρίνας ανατρέπονται τη στιγμή που η Κάτια ανακαλύπτει πως η Μαρίνα είναι συμβατή δότρια μυελού για τον άρρωστο γιό της. Η Κάτια αποφασίζει να σώσει το γιό της, παραβλέποντας ακόμη και την απόφαση του πατέρα της ανήλικης Μαρίνας. Την ίδια στιγμή που αυτός ψάχνει τα ίχνη ενός παιδιού που η Κάτια έχασε χρόνια πριν... 


Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 :Η Κάτια εξακολουθεί να επιμένει και να πιέζει την ανήλικη Μαρίνα να βοηθήσει το γιο της, αγνοώντας τους φόβους του πατέρα της και προσπαθώντας να τον παρακάμψει. Ο Πέτρος προσπαθεί να απομακρύνει τη Μαρίνα από την Κάτια, ενώ ο Κωστής που αγαπά τη Μαρίνα, θυμώνει με την Έλλη που προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει και να τον κερδίσει με τα χρήματα του πατέρα της, του Δημήτρη. Η Έλλη, όμως, επιμένει, δε χάνει τις ελπίδες της... Ο Δημήτρης είναι σκληρός και επικριτικός με όλους και περισσότερο με το μικρό του αδερφό, το Μιχάλη. Έναν νεαρό ηθοποιό που μεγαλώνει χωρίς τα πλούτη και τις ανέσεις που του αναλογούν, μια που ο Δημήτρης τον έριξε στην κληρονομιά. Παράλληλα με τις αγωνιώδεις προσπάθειες της Κάτιας να επηρεάσει τη Μαρίνα και να κάμψει τις αντιστάσεις του Πέτρου, ο Πέτρος φτάνει κοντά σ’ ένα μυστικό που η ίδια η Κάτια αγνοεί. Το παιδί που νομίζει πως έχασε, χρόνια πριν, είναι ζωντανό και ο Πέτρος ανακαλύπτει την ταυτότητα του Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: Η Κάτια κάνει αγωνιώδη προσπάθεια να πείσει τον Πέτρο να δώσει τη συγκατάθεσή του για να γίνει δότρια η Μαρίνα. Ταυτόχρονα, η Έλλη πολιορκεί τον Κωστή, χωρίς αποτέλεσμα. Κι ενώ η Μαρίνα περιμένει τον πατέρα της για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του, αυτός σκοτώνεται σε τροχαίο, παίρνοντας μαζί του το μεγάλο μυστικό. Η Κάτια, που ήταν μπροστά στο τροχαίο, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία του θανάτου του Πέτρου και «σκηνοθετεί» τα πράγματα έτσι, που πείθει τη Μαρίνα και τους γιατρούς για τη μεταμόσχευση.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4: Έχουν περάσει κάποια χρόνια και η Μαρίνα επιστρέφει στην Ελλάδα. Δέχεται πρόταση γάμου από τον Κωστή, την στιγμή που η Έλλη αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά την απόρριψή του. Η σύγκρουση ανάμεσα στις δυο κοπέλες δεν αργεί. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης συγκρούεται για άλλη μια φορά με το Δημήτρη, κατηγορώντας τον ότι ανακατεύεται στην καριέρα του. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του Κωστή αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η Μαρίνα αισθάνεται αδιάθετη, ενώ ο Αλέξης μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο, προκαλώντας πανικό στην Κάτια. 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5:   Η Μαρίνα μαθαίνει ότι είναι έγκυος, ενώ ο μικρός Αλέξης νοσεί για δεύτερη φορά. Η Κάτια πιστεύει ότι θα βοηθήσει ξανά η Μαρίνα δίνοντας το μόσχευμα, αλλά η Μαρίνα αρνείται λόγω της εγκυμοσύνης της. Η Κάτια δεν μπορεί να δεχτεί αρνητική απάντηση και φτάνει σε άκρα. Η Έλλη μαθαίνει για το οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας του Κωστή και, προσφέρεται να βοηθήσει με κάποιο αντάλλαγμα. Το ίδιο βράδυ ο Μίλτος θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ