2012-06-06 18:29:44
Φωτογραφία για «Κίνητρο οι ευχές του κόσμου»
Να ανταποδώσουν τις ευχές που δέχονται από τον κόσμο, θέλουν στην Εθνική όπως τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού επισήμανε πως είναι δύσκολο να επαναληφθεί ο άθλος του 2004, αλλά αυτή η ομάδα έχει στόχους και όνειρα.

Όπως είναι λογικό από την στιγμή που του 2004 κατακτήθηκε το Ευρωπαϊκό, ο πήχης όσον αφορά την Εθνική έχει ανέβει και όλοι περιμένουν να πετύχει κάτι καλό σε όποια μεγάλη διοργάνωση λαμβάνει μέρος. Αυτό το καταλαβαίνουν και οι παίκτες, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην σημερινή συνέντευξη Τύπου να τονίζει πως είναι δύσκολο να επαναληφθεί αυτός ο άθλος, αλλά από την άλλη κάθε ομάδα έχει στόχους και όνειρα.

Αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Αυτό που κατάφερε η Εθνική το 2004 είναι ό,τι σημαντικότερο έχουμε πετύχει. Είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί, αλλά κάθε ομάδα έχει στόχους και όνειρα. Τώρα υπάρχει μία πολύ διαφορετική ομάδα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να έχουμε την πορεία που μας αναλογεί».


Για τις προσδοκίες της Εθνικής στη διοργάνωση και την πρεμιέρα με την Πολωνία την Παρασκευή: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουμε στα τελικά. Βλέπω τις ευχές του κόσμου μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΟ κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε και να δώσουμε χαρά σε όσους μας στηρίζουν και στα εύκολα και στα δύσκολα. Έχουμε προσαρμοστεί στην Πολωνία κι ελπίζουμε να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας κοιτά όλους τους αντιπάλους στα μάτια και το ίδιο θα κοιτάξουμε να κάνουμε τώρα. Να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Η ομάδα μας πιστεύω πως έχει τεράστιες δυνατότητες».

Για την αντιμετώπιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την ελληνική άμυνα:«Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν στεκόμαστε ούτε σε ονόματα ούτε σε έναν παίκτη. Δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι που θέλει προσοχή. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δώσουμε το 100% και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».

Για την αμυντική συμπεριφορά της ελληνικής ομάδας: «Αμυντική λειτουργία δεν είναι μόνο οι στόπερ ή η τετράδα της άμυνας. Όλοι αμύνονται κι όλοι επιτίθενται. Υπάρχει ισορροπία και ποιότητα σε όλες τις γραμμές της ομάδας. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες».

Για το ατού της Εθνικής: «Το ομαδικό πνεύμα που έχουμε, το σύνολο και η ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Θα χρειαστεί προσπάθεια και κοινός μας στόχος είναι να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για το αν είναι καταπονημένος μετά την κουραστική σεζόν με τον Ολυμπιακό:«Δεν είμαι κουρασμένος. Όλο αυτό τον καιρό προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε στην κατάλληλη κατάσταση για να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλουμε όλοι».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ