2018-09-16 13:44:16
Φωτογραφία για Εσύ μπορείς να καταλάβεις πόσο χρονών είναι ο νέος της φωτογραφίας; Δες και θα εκπλαγείς...
Μόλις κάποιος δει τον Hyomyung Shin καταλαβαίνει τα αυτονόητα. Ότι δηλαδή είναι ένα παιδί Δημοτικού. Αν όμως ζήσει μαζί του καταλαβαίνει πως κάτι διαφορετικό υπάρχει σε αυτό τον νεαρό. Εκείνος βγαίνει ραντεβού, πίνει αλκοόλ και κάνει πράγματα που συνηθίζονται σε μεγαλύτερες ηλικίες. 

Ο ίδιος δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την εφηβεία, τουλάχιστον εμφανισιακά, γιατί υποφέρει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «Σύνδρομο του Χαϊλάντερ». Η πάθηση αυτή “καταδικάζει” το σώμα του να μεγαλώνει πολύ αργά, σχεδόν καθόλου.

O Shin είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.63 και το δέρμα του είναι μικρού παιδιού. Σε όσους δεν τον πιστεύουν, δείχνει την ταυτότητά του, που αναγράφει ότι γεννήθηκε το 1989, στη Νότια Κορέα. Παρά την κατάστασή του η υγεία του είναι άριστη και μάλιστα οι επιστήμονες πιστεύουν πως εάν ανακαλύψουν το μυστικό του Συνδρόμου Χαϊλάντερ ίσως βρουν και το κλειδί για τη “βιολογική αθανασία”. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι οι άνθρωποι δεν θα πεθαίνουν, καθώς οι ασθένειες θα εξακολουθούν να μας βασανίζουν αλλά θα γερνάμε με πολύ πιο αργό ρυθμό.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ