2018-09-16 14:50:25
Φωτογραφία για ''Το έσωσε ο Δημοσχάκης''
Του Ηλία Προύφα

Η μη προσέλευση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, εντός του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν μια λάθος κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά. Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο, με τα οποία συνομιλήσαμε στο kranosgr από χθες, χαρακτήριζαν πολιτικό λάθος την ενέργεια αυτή. Κάποιοι μάλιστα έμειναν έκπληκτοι και δεν το πίστευαν. 

Βέβαια υπήρχαν και αυτοί που ασπαζόμενοι την κίνηση Μητσοτάκη, ή απλά για να τον ''δικαιολογήσουν'', μας ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι, ''μπορεί να μην ήταν στο πρόγραμμα, να είχε περάσει η ώρα και την επίσκεψη θα έκανε ο τομέας άμυνας'' και διάφορα άλλα.

Μέσα στα πολλά, ακούστηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνειδητά δεν προσήλθε εντός του περιπτέρου παρά μόνο παρέμεινε και συζήτησε απ' έξω με στρατιωτικούς, θέλοντας με την κίνηση αυτή να δείξει τη δυσαρέσκειά του, για το ''Άκυρο'' που δόθηκε στον τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, πριν λίγες ημέρες από το ΥΠΕΘΑ, όταν ζήτησαν να επισκεφθούν μονάδες του ΣΞ και της ΠΑ, στον Έβρο.


Το τι ισχύει από τα παραπάνω δεν είναι γνωστό αφού δεν υπάρχει επίσημη θέση. Η αλήθεια είναι ότι ο τομέας άμυνας του κόμματος βρέθηκε κοντά στα στελέχη με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και Βουλευτή Έβρου, Αναστάσιο Δημοσχάκη, να πραγματοποιεί επίσκεψη στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στέλεχος πρώτης γραμμής, ήπιων τόνων, ιδιαίτερα αγαπητός στα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, δίνει πολλά ''χακί'' μπόνους στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όχι μόνο στον Έβρο Χθες με την διεξοδική του επίσκεψη στα στελέχη των ΕΔ, το ''έσωσε'' αρκετά!
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ