2018-09-17 12:05:35
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Τι υποστηρίζει ο ΑΝΤ1 για τη μη αξιοποίηση των Λιάγκα, Αρναούτογλου και Νομικού;
Πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε για το παρασκήνιο της άρνησης των Γιώργο Λιάγκα, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δούκισσα Νομικού να παρευρεθούν στην αποψινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, λόγω του ότι βρίσκονται στον "πάγκο".

Το ρεπορτάζ "τρέχει" και το tvnea.com σας αποκαλύπτει τη θέση του σταθμού σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα. Αυτό που ξεκαθαρίζουν σε κάθε τόνο είναι πως και οι τρεις θεωρούνται δυνατά χαρτιά για το κανάλι και πολύ χρήσιμοι.

Το ερώτημα είναι τότε για ποιο λόγο δεν αξιοποιούνται. Πηγές μέσα από το κανάλι υποστηρίζουν πως για όλα "φταίει" το "Nomads". Και με αυτό εννοούμε πως δεν υπάρχει οικονομικό περιθώριο για να βγει εύκολα κάποια νέα εκπομπή πέρα από αυτών που ήδη έχουν προγραμματιστεί πριν δύο μήνες, όταν και οριστικοποιήθηκε το συνολικό budget του προγράμματος για τους υπόλοιπες μήνες του 2018.

Το ριάλιτι περιπέτειας κοστίζει συνολικά 6.000.000, κάτι που αφήνει στενά περιθώρια για κάποια άλλα σχέδια. Το "Nomads" στα τέλη Δεκέμβρη θα ολοκληρωθεί και τότε στοχεύουν στον ΑΝΤ1 να δώσουν δυνατά project στους τρεις παρουσιαστές.


Τα χρήματα που δίνονται τώρα για το "Nomads" θα μοιραστούν από το Β μισό για το "Ninja Warriors" του Γιώργου Μαυρίδη, για ένα νέο ανατρεπτικό σόου με σελέμπριτις με τη Δούκισσα Νομικού και για δύο καλοστημένες εκπομπές των Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Βέβαια, ακόμα δεν αποκλείεται να δούμε τον τελευταίο να επιστρατεύεται πολύ πιο νωρίς στη late night ζώνη, ώστε να καλύψει τις μέρες που θα αφήσουν κενές οι δύο εκπομπές του Αντώνη Κανάκη.

Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως αυτά τα λόγια των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι δικαιολογίες για να μην αυξηθούν οι  ψίθυροι περί στόχου υποτίμησης των τηλεοπτικών μετοχών ορισμένων παρουσιαστών.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ