2018-09-17 14:45:18
Φωτογραφία για Με καινοτομία ξεκινά ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ .
Η σκηνή της διοργάνωσης στο Τελ Αβίβ θα στηθεί στο Περίπτερο 2 του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης που έχει χωρητικότητα 9000 θέσεων. Η σκηνή θα καταλάβει τον χώρο 2000 θέσεων, οπότε, από τις υπόλοιπες 7000 θέσεις, 4000 θα διατεθούν στο κοινό και 3000 θα κρατηθούν για λογαριασμό της EBU.

Σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα,που αναμεταδίδουν οι Eurovisionistas,το Green Room, ο χώρος δηλαδή που φιλοξενεί τους καλλιτέχνες, δεν θα βρίσκεται φέτος στην αρένα, αλλά ξεχωριστά στο διπλανό Περίπτερο 1. Μιας και ο χώρος αυτός είναι μεγάλος, υπάρχουν σχέδια να δημιουργηθούν εκεί θέσεις και για το κοινό, όπου θα παρακολουθήσει τον διαγωνισμό από οθόνες μαζί με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες! Εκτιμάται πως ο αριθμός θα είναι 2000 με 3000.

Η διάθεση των εισιτηρίων στο ευρύ κοινό δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα ξεκινήσει,ενώ να σημειώσουμε ότι τη περσινή χρονιά αυτό έγινε το μήνα Δεκέμβρη.

Η Ελλάδα ως γνωστόν και σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο θα δώσει το παρόν και αυτή τη χρονιά στη διοργάνωση,καθώς αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Πηγή OGAE Greece

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ