2018-09-17 15:57:59
Φωτογραφία για Βίντεο δείχνει «μακρυχέρη» υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας να ανοίγει βαλίτσα επιβάτη και να κλέβει το περιεχόμενο της
Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας ανοίγει μία βαλίτσα από το χώρο αποσκευών και αρπάζει από μέσα ένα ηχείο...Μία επιβάτιδα σε πτήση της Ryanair από την Ίμπιζα προς τη Μαδρίτη κατέγραψε με το κινητό της τον κλέφτη πριν προειδοποιήσει την εταιρεία.

Η αστυνομία βρήκε τον υπάλληλο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, πριν επιστρέψει το κλεμμένο αντικείμενο πίσω στον ιδιοκτήτη του – ένα έφηβο αγόρι που ταξίδευε προς την Ισπανική πρωτεύουσα με τη μητέρα του.

Ο υπάλληλος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη φόρτωση κι εκφόρτωση των αποσκευών, είχε ξεκινήσει την δουλειά του τρεις ημέρες νωρίτερα και πιστεύεται ότι έχει ήδη απολυθεί.

Το βίντεο δείχνει τον υπάλληλο να ανοίγει τη βαλίτσα, η οποία είναι τοποθετημένη σε ένα καρότσι αποσκευών.

Ο νεαρός άντρας βλέπει τριγύρω του και χώνει γρήγορα το χέρι του στη βαλίτσα και αρπάζει από το εσωτερικό της ένα ηχείο.

Ο άντρας φροντίζει να κρύψει το ηχείο στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του και κλείνει ξανά το φερμουάρ της αποσκευής.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής.

Η μητέρα του ιδιοκτήτη της αποσκευής είπε στο Diario de Ibiza : “Η αστυνομία μου είπε ότι ήταν η τρίτη ημέρα που ο άνδρας εργαζόταν στο αεροδρόμιο και μου επέστρεψε αμέσως το ηχείο.”

“Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί το αγόρασα στο γιο μου στα γενέθλιά του.”
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ