2018-09-18 10:56:20
Φωτογραφία για Πατέρας και γιος τεμαχίζουν την ουρά ενός Κροταλία - Αυτό που ανακαλύπτουν είναι Απίστευτο [video]
Όταν ο Daniel και ο γιος του ο Lincoln ξεκίνησαν τον λογαριασμό τους στο YouTube το 2014, ήταν απλά για να βοηθήσει τον γιο του σε μια προσπάθεια να εξερευνήσουν μαζί το εσωτερικό από τις αθλητικές μπάλες, για μια σχολική εργασία. Πλέον, με πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι τους, ο πατέρας και ο γιος δεν σχεδιάζουν να σταματήσουν τις περίεργες ανακαλύψεις τους σύντομα!

Μαζί διασκεδάζουν και μαθαίνουν ανακαλύπτοντας το τι βρίσκεται στο εσωτερικό διάφορων αντικειμένων, όπως μπάλα του μπόυλινγκ, σφηκοφωλιά και περίεργοι σπόροι, όπως καρύδα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με τι θα ασχοληθούν στο επόμενό τους βίντεο! Δέχονται πολλές προτάσεις από τους συνδρομητές του, που τους οδήγησε στην πρόσφατη εξερεύνησή τους για το εσωτερικό της ουράς ενός πραγματικού κροταλία.

Μετά από μια επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο για να μάθουν περισσότερα πράγματα για το συγκεκριμένο ερπετό, αγόρασαν το δέρμα και την ουρά ενός κροταλία, και επέστρεψαν στο σπίτι για να το κόψουν. Ο Lincoln κουνάει την ουρά μερικές φορές πριν ξεκινήσουν να τεμαχίζουν την ουρά, που βγάζει χαρακτηριστικό ήχο. Σε κάθε βίντεο που ανεβάζουν, προειδοποιούν το κοινό να μην επιχειρήσει κάτι παρόμοιο, χωρίς την προκαθορισμένη ασφάλεια. Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον βίντεο, που αποκαλύπτει τι κρύβεται στο εσωτερικό της ουράς του κροταλία και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ