2018-09-18 22:56:13
Φωτογραφία για Ληστεία με καλάσνικοφ στην Τρίπολη - Τρόμος σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (18.9.2018) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε κατάστημα ημεδαπού και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Το χρονικό του συμβάντος:

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί, στις 10.00 π.μ., ώρα μεγάλης αιχμής, σε κοσμηματοπωλείο της αρκαδικής πρωτεύουσας. Πιο συγκεκριμένα, ομάδα 3 κουκουλοφόρων ληστών στάθμευσε με ΙΧ έξω από το κεντρικό κατάστημα στην οδό Βασιλέως Γεωργίου -πλησίον του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Βασιλείου- και με την απειλή καλάσνικοφ εισέβαλε στο εργαστήριο χρυσοχοΐας, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, οι ληστές άσκησαν βία στον 60χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον στο κεφάλι με το πίσω μέρος του όπλου
. Το θύμα εντοπίστηκε αιμόφυρτο και αναίσθητο από γυναίκα επιχειρηματία της περιοχής, η οποία κάλεσε το ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή με λευκό όχημα, το οποίο βρέθηκε μετα από λίγη ώρα τυλιγμένο στις φλόγες στην Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπίσει τα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών.

Την Τετάρτη το πρωϊ αναλυτικό ρεπορτάζ στον FLY , αλλά και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” | Ant1tv
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ