2018-09-19 14:46:17
Φωτογραφία για Καλλιακμάνης: Δεν μου άρεσε η εικόνα με το φανελάκι
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μίλησε στην εκπομπή του Άγγελου Μόσχοβα «Πολιτικό Ηλεκτροσόκ» και στον XFM, με αφορμή την

επίθεση του Ρουβικώνα στην πρεσβεία του Ιράν.

«Δεν μου άρεσε η εικόνα με το φανελάκι».

«Δεν μου άρεσε η εικόνα του φύλακα με το φανελάκι, αλλά ας εξετάσουμε το γεγονός ότι ήταν σε αλλαγή βάρδιας, που φαίνεται ότι το γνώριζε ο Ρουβίκωνας» είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε ξαναπεί πως αυτός ο τρόπος φύλαξης των κτιρίων, τμημάτων, πρεσβειών, δεν ενδείκνυται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αντιμετωπίσει δεκάδες. Να φυλάσσουν οι αστυνομικοί μέσα στα κτίρια και όχι έξω σε σκοπιές».

Για τη λειτουργία της αστυνομίας: «Η αστυνομία λειτουργεί αυτόνομα, προστατεύει τον πολίτη. Πρέπει να θεσπιστεί ιδιώνυμο αδίκημα για τέτοιου είδους επιθέσεις. Να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και από πλημμέλημα να μετατραπεί σε κακούργημα ο βανδαλισμός σε δημόσιο κτίριο. Η αστυνομία πρέπει να ασχοληθεί με τον πολίτη και όχι να κυνηγάει τον «Ρουβίκωνα». Έχουν συλληφθεί μέλη του Ρουβίκωνα. Αλλά αφήνονται ελεύθεροι. Στο χέρι τους να νομοθετήσουν σκληρότερες τιμωρίες».

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς θα κάψω 500 θερμίδες;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς θα κάψω 500 θερμίδες;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ