2018-09-19 18:16:22
Φωτογραφία για Ανατροπή - Φίλη βαρόνου της νύχτας η δολοφονημένη στην Κηφισιά - Ήταν ύποπτη για αρκετά συμβόλαια θανάτου
Μία πραγματική ‘’ιέρεια’’ της νύχτας περιγράφεται η Κ.Α. που βρέθηκε νωρίτερα δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως ήταν η φίλη ενός από τους τέσσερις νέους βαρόνους της νύχτας και μάλιστα ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως ξεκίνησε, (χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί τίποτα) την ‘’καριέρα’‘ της παραγγέλλοντας τη δολοφονία μιας γυναίκας , της Μαρίας Καλφιέρη που εκείνη την περίοδο, της δολοφονίας της δηλαδή, οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε συνάψει σχέσεις με τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννης.

Τέλος οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λιμαίνονται τη νύχτα.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ