2018-09-19 19:41:17
Φωτογραφία για Η τραγική ιστορία πίσω από το κορίτσι με το τατουάζ που βιάστηκε στο Ζεφύρι
Μία οικογενειακή τραγωδία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την άτυχη 22χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και εγκαταλείφθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Μετά από 7 κρίσιμες ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, η 22χρονη ξύπνησε από το κώμα και κατάφερε να επικοινωνήσει με τους Αστυνομικούς.

Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας της κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει την ταυτότητα της άτυχης κοπέλας, καθώς δεν έφερε πάνω της κάποιο στοιχείο που να μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίησή της, ενώ κανείς δεν την είχε αναζητήσει.

Το θρίλερ γύρω από την ταυτότητά της έλαβε τέλος όταν δημοσιοποιήθηκε η εικόνα του τατουάζ της, το οποίο έγραφε το όνομα Έλενα.

Το άτυχο κορίτσι είναι Ελληνίδα, 22 χρονών και ζούσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Η μητέρα της εντοπίστηκε και κλήθηκε να καταθέσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.


Εν τω μεταξύ, η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι και χθες, ήταν διασωληνωμένη. Έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο καθώς συνήλθε από το κώμα ενώ έδωσε στους αστυνομικούς σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε.

Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει και αναμένεται όταν συνέλθει πλήρως να δοθεί η άδεια από τους γιατρούς ώστε να δώσει κατάθεση που θα φωτίσει την υπόθεση.

Το χρονικό της άγριας κακοποίησης

Την Τετάρτη το απόγευμα εντοπίστηκε η 22χρονη άγρια κακοποιημένη από αδίστακτους δράστες οι οποίοι την «πέταξαν» στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε η 22χρονη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ