2018-09-20 14:47:25
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Φωτογραφίες δείχνουν πως η Αστυνομία «έχασε» τους κουκουλοφόρους
Ουκ ολίγα έχει ακούσει τις τελευταίες ώρες η τοπική αστυνομία, αναφορικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της, για την αποτροπή (κάτι που τελικά δεν έγινε) των επεισοδίων κατά τη διάρκεια της

προχθεσινής πορείας για τον Παύλο Φύσσα στο Αγρίνιο, από μικρή μερίδα κουκουλοφόρων. Οι ενστάσεις εντοπίζονται κυρίως στο κομμάτι της μη αποτροπής των κουκουλοφόρων, να εισέλθουν στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου δυστυχώς (πλατεία Δημοκρατίας) σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της 19χρονης από φωτοβολίδα.

Μπορούσε άραγε η αστυνομία να αποκόψει από το κέντρο και να απομονώσει τους κουκουλοφόρους;

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Συνείδηση» και το sinidisi.gr από κάμερα, επιβεβαιώνει την αργοπορημένη αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων. Όπως βλέπετε παρακάτω, οι κουκουλοφόροι κρατώντας ξύλα και ρόπαλα, έχουν φτάσει στο Συντριβάνι διασχίζοντας νωρίτερα την οδό Δεληγιώργη και τότε… τα ΜΑΤ αρχίζουν το κυνηγητό. Επί της ουσίας δηλαδή τους «ανεβάζουν» προς την κεντρική πλατεία.

Οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα των παραπάνω ενώ η συνέχεια βέβαια είναι γνωστή σε όλους με τον τραυματισμό της 19χρονης.

http://sinidisi.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ