2018-09-20 18:05:29
Φωτογραφία για Η Καστάνη για το ''Κάνε γονείς να δεις καλό'': «Βάσει των σεναρίων ,εγώ θελω να... »
Τη φετινή σεζόν,  η Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστεί στο καινούργιο κωμικό σίριαλ του ΑΝΤ1,

''Κάνε γονείς να δεις καλό''. Η ίδια μιλά στο 7 Μέρες tv για την ηρωίδα της, αλλά και το σενάριο «Είναι μια τυπική Ελληνίδα μάνα, που καταδυναστεύει τους πάντες ,και τον άνδρα της και τα παιδιά της. Εκείνος, ο Κώστας, τον οποίο υποδύεται ο Ιεροκλής, παίρνει μια απόφαση να φύγει και μέσα μου εγώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι έπειτα από τόσα χρόνια γάμου θα ζούμε χωριστά».

Η γυναίκα αυτή έχει μάθει να ζει με οικογένεια και ξαφνικά βρίσκεται έκθετη. Πώς αντιδρά;  

«Αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Ο ένας από εμάς, ο Ιεροκλής δηλαδή, πάει στο σπίτι της κόρης και εγώ μετακομίζω στον γιο. Βέβαια, εγώ στη ζωή έχω μόνο γιο και ξέρω πολύ καλά πώς είναι. Και είναι πολύ αστείο, γιατί γράφουν πάρα πολύ καλά η Σάρα και ο Νίκος, καθώς ο γιος μου λέει τις ίδιες ατάκες που λέει και ο τηλεοπτικός μου γιος στο σενάριο».

Θα ξαναφτιάξει τη ζωή της;  

«Δεν έχω ρωτήσει τους σεναριογράφους μας τι έχουν σκοπό να κάνουν, αλλά βάσει των σεναρίων που έχω διαβάσει, εγώ θέλω να ξανασμίξω με τον άνδρα μου. Δηλαδή και μακριά που είμαι δεν κάθομαι ήσυχη, με το παραμικρό επεμβαίνω, πάω στην κόρη μου να τον δω, της πηγαίνω φαγητό, τα γνωστά... Όλο αυτό το μητριαρχικό που υπάρχει στην Ελλάδα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ