2018-09-20 19:47:17
Φωτογραφία για Σάλος στην Αρτα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην περιοχή Τρίγωνο έδιωξε ζευγάρι που ξεσήκωνε με φωνές τους ένοικους την ώρα που έκανε...
Σημείο αναφοράς είχα γίνει οι ερ ωτικές επιδόσεις ενός ζευγαριού στην Άρτα, που προκάλεσαν την οργή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, και μετά από παράπονα τον ενοίκων τους ανάγκασε να μετακομίσουν αλλού.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της πολυκατοικία που βρίσκετε στην περιοχή «Τρίγωνο» στην Άρτα, το νέο ζευγάρι που πρόσφατα εγκαταστάθηκε στο διαμέρισμα του δεν άφηνε τους ένοικους σε ησυχία τα βράδια.

Ο λόγος; Οι φωνητικές της ικανότητες της νεαρής στο "κρεβάτι"

Το πρόβλημα ήταν ότι κατά τη διάρκεια της σε ξουαλικής επαφής του ζευγαριού, η νεαρή έβγαζε δυνατές φωνές που ξεσήκωναν την πολυκατοικία στο πόδι.

Και αν αυτό γινόταν μια φορά, τότε δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά φαίνεται ότι η κοπέλα το είχε κάνει χόμπι το ξεφωνητό στο κρεβάτι.

Οι γείτονες δεν άντεχαν πια το καθημερινό «μαρτύριο»  να ακούνε τις θορυβώδεις συνευρέσεις στο συγκεκριμένο διαμέρισμα όπως λέει στο Fanaripress.gr ο ιδιόκτητης, και μετά από πολλά παράπονα τους ανάγκασε διακριτικά και όμορφα να μετακομίσουν αλλού.

Μήπως πάντως κάποιοι(-ες) από τους καταγγέλλοντες ζήλεψαν, λέμε μήπως ;;;;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ