2018-09-20 21:07:09
Φωτογραφία για Η Samsung παρουσίασε το πρώτο smartphone με μια τριπλή κάμερα
Το Samsung Galaxy A7 είναι ένα νέο smartphone της εταιρείας μεσαίας τάξης.Eίναι επίσης το πρώτο τηλέφωνο Samsung που είναι εξοπλισμένο με μια τριπλή κάμερα. Νωρίτερα, ο επικεφαλής της ομάδας της Samsung ανακοίνωσε την επιθυμία του κατασκευαστή να αναπτύξει την λειτουργία αυτή των συσκευών.

Στην πίσω πλευρά του Galaxy A7 υπάρχει μια τριπλή κάμερα που αποτελείται από διαφορετικές ενότητες:

Ο κύριος αισθητήρας είναι 24 megapixel με αυτόματη εστίαση.

Ο Φακός 5 megapixel με εφέ βάθους για τη δημιουργία εικόνων με θολό φόντο.

Ο φακός ευρείας γωνίας είναι 8 megapixel σε 120 μοίρες.

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση Full HD, μπαταρία 3300 mAh, επεξεργαστή οκτώ πυρήνων με συχνότητα 2,2 GHz, μνήμη RAM 6 GB και αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Το τηλέφωνο λειτουργεί στο Android Oreo. Η επίσημη παρουσίαση του Galaxy A7, η οποία θα αναλύσει το smartphone και θα μας ενημερώσει για την τιμή, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου.

Πριν από το Samsung Galaxy A7, μόνο η Huawei είχε τηλέφωνο με τριπλή κάμερα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018, ο Dee Jay Koch, επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, είπε σε CNBC σε συνέντευξή του ότι η εταιρεία επικεντρώνεται σε συσκευές μεσαίας εμβέλειας, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αγοράσουν ένα καλό smartphone αν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη ναυαρχίδα τους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ