2018-09-20 21:19:14
Φωτογραφία για Τα μυστικά των British fashion κοριτσιών
Όλες έχουμε διαπιστώσει πως τα κορίτσια από την Αγγλία διαθέτουν ένα... στιλιστικό coolness που μοιάζει να είναι εντελώς φυσικό και ανεπιτήδευτο.

Σκέψου την Alexa Chung και το ποσό χαλαρή και stylish φαίνεται ακόμη και με το πιο απλό outfit και θα καταλάβεις γιατί σε αυτό το post θα μοιραστούμε τα μυστικά των κοριτσιών από την Αγγλία.

Το λιτό πουκάμισο

Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη του λευκού πουκάμισου που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διάλεξε ένα λίγο oversized μέγεθος και δόσε μια πινελιά άνεσης και θηλυκότητας.

Από ψηλά

Μη φοβηθείς να φορέσεις high heels και το πρωί. Θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο όμορφη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δε χρειάζεται να διαλέξεις τα πιο ψηλά ή τα πιο κουραστικά, αφού τα block heels και τα kitten heels έχουν επανέλθει στη μόδα δυναμικά.

Σακάκι

Ένα σακάκι με καθαρές γραμμές σε βασικό χρώμα είναι must. Ο συνδυασμός άσπρου t-shirt με σακάκι είναι πάντα σίγουρη επιτυχία, αλλά πάντα μπορείς να δοκιμάσεις και πιο έντονους συνδυασμούς όπως με ένα t-shirt με ρίγες ή πουά σε γήινους τόνους.


Mix and match

Μη φοβηθείς να αναμείξεις τα πιο θηλυκά κομμάτια με τα πιο ανδροπρεπή, γιατί δίνουν μια αίσθηση αθωότητας σε συνδυασμό με δυναμισμό και άνεση. Ένα mix που κερδίζει στα σίγουρα είναι ένα girly μεταξωτό top που εκπέμπει θηλυκότητα με ένα ξεβαμμένο denim παντελόνι σε loose γραμμή.

Βάλε χρώμα

Αγάπησε τα έντονα χρώματα. Σκέψου ένα φούτερ σε έντονο χρώμα ή ένα pastel παλτό που θα αναβαθμίσει το style σου και κάνε χώρο στη ντουλάπα σου για τα χρώματα που έρχονται.

Κοσμήματα και μινιμαλισμός

Φρόντισε τα κοσμήματά σου να κινούνται σε λιτές γραμμές, με minimal σχέδια για να μπορούν να φορεθούν σε συνδυασμό με bold outfits. Προτίμησε τα χρυσά κοσμήματα για μεγαλύτερη λάμψη και αντίθεση με τα κομμάτια που διάλεξες για να φορέσεις.

Wild leather

Το leather jacket είναι ένα κλασσικό κομμάτι. Το χρειαζόμαστε στη ντουλάπα μας γιατί είναι από εκείνα τα κομμάτια που μας σώζει όταν βιαζόμαστε και δεν ξέρουμε τι πανωφόρι να διαλέξουμε, ενώ είναι και μια πινελιά toughness σε πιο χαλαρά outfits. www.superdry.com/blog/influence-hottest-street-style/amp/?source=images

Σε πλάτος

Τα wide leg παντελόνια κάνουν τα πόδια να δείχνουν ψηλότερα ενώ ταυτόχρονα είναι άνετα και chic. Τα συνδυάζουμε με πουκάμισα ή με polo με ελαφρύ γιακά ή χαμηλό ζιβάγκο για ένα κομψό και ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ