2018-09-21 14:45:11
Φωτογραφία για Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποια πρώην συνεργάτιδα της Ελένης επιστρέφει στην ομάδα της εκπομπής...
Άντρα έψαχνε αλλά τελικά η Ελένη Μενεγάκη τελικά όλα δείχνουν ότι υπέκυψε σε ακόμα μια γυναικεία παρουσία στην εκπομπή της.

Το νέο μέλος της μεσημεριανής παρέας της βρέθηκε και μάλιστα είναι και πολύ γνώριμο καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλουυ, από φέτος στην «Ελένη» επιστρέφει η Ελένη Φωτοπούλου μετά από πολύχρονη απουσία από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος είχε ξανά υπάρξει τηλεοπτικά με την Ελένη στον «Καφέ με την Ελένη» ενώ την προηγούμενη συνεργασία τους είχε συνοδεύσει πλήθος δημοσιευμάτων όταν κάποια στιγμή η Ελένη Φωτοπούλου έδωσε μια συνέντευξη την οποία σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη. Στην εκπομπή παραμένουν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Ελεάνα Χρυσικοπούλου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτώβρη.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην παρουσίαση του "Tv Weekend" στο ALTER, ενώ λίγο πριν είχε αναλάβει την καλοκαιρινή εκπομπή "Summer Live" και μία θέση στο πάνελ του "Πολύ μπλα μπλα" με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ίδιο κανάλι.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ