2018-09-21 20:19:21
Φωτογραφία για Καλημέρα Αγγελοι. Ο Πάτρικ Στιούαρτ θα είναι ένας από τους Μπόσλεϊ στους νέους «Αγγελους του Τσάρλι»
Οταν οι «Αγγελοι του Τσάρλι» έκαναν την, αναγκαία, μεταφορά τους από την μικρή στην μεγάλη οθόνη το 2000, με πρωταγωνίστριες τις Λούσι Λιού, Κάμερον Ντίαζ και Ντρου Μπάριμορ, με μια αποδοχή τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς που μάλλον μπορεί κάποιος μπορεί να την χαρακτηρίσει, το καλύτερο, χλιαρή. Το σίκουελ, τρία χρόνια μετά, σίγουρα δεν βοήθησε να αλλάξει και πολύ την γνώμη τους, κάνοντας τις ταινίες να μην μπορούν να σταθούν επάξιες στην επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς.

Αυτό όμως η Ελίζαμπεθ Μπανκς θέλει να το αλλάξει. Και έτσι ετοιμάζει να σκηνοθετήσει ένα ακόμη reboot της σειράς, αυτή την φορά με πρωταγωνίστριες τις Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ και Ελα Μπαλίνσκα, στους ρόλους των Αγγέλων, και με την ίδια την Μπανκς να έχει και τον ρόλο του Μπόσλεϊ, τον χαρακτήρα που διευθύνει την οργάνωση του μυστηριώδους Τσάρλι Τάουνσεντ, ένα χαρακτήρα που είχαν ενσαρκώσει στις ταινίες ο Μπιλ Μάρεϊ και ο Μπέρνι Μακ. Χτες μάλιστα ανακοινώθηκε ότι και ο Πάτρικ Στιούαρτ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον ρόλο ενός από τους αρκετούς Μπόσλεϊ της ταινίας.


Από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη οργάνωση μεγάλωσε και επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, εκπαιδεύοντας μια νέα γενιά Αγγέλων, έχοντας πλούσιους και εκλεπτυσμένους πελάτες, και αυτό είναι μάλλον γιατί υπάρχουν και αρκετοί Μπόσλεϊ στην ταινία.

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς είχε δηλώσει πως «οι “Αγγελοι του Τσάρλι” για μένα γιορτάζουν την γυναικεία δύναμη από το όταν έκανε την πρεμιέρα του την δεκαετία του ’70. Η ταινία θα τιμά την κληρονομία του Τσάρλι Τάουνσεντ και της οργάνωσής του, με το να παρουσιάζει μια καινούργια εποχή από μοντέρνους και παγκόσμιους Αγγέλους. Νιώθω αρκετά ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με την Κρίστεν, Ναόμι και Ελα για να φέρουμε αυτό το νέο κεφάλαιο στους φαν σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Οι νέοι «Αγγελοι του Τσάρλι» έρχονται δυναμικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ