2018-09-21 20:35:59
Φωτογραφία για AR-Μετρηση: Η Apple δίνει συνεχώς λάθος αποτελέσματα
Μαζί με το iOS 12, η ​​Apple παρουσίασε μια νέα εφαρμογή την "Μέτρηση". Σύμφωνα με την εταιρία, με τη βοήθεια του προγράμματος μπορείτε να μετρήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο και ακόμα να υπολογίσετε την περίμετρο του. Στην πράξη, η χρησιμότητα αποδείχθηκε σχεδόν άχρηστη, διότι κάθε φορά δίνει λάθος αποτέλεσμα.Στο νέο firmware, η Apple βελτίωσε σημαντικά την τεχνολογία του ARKit. Τώρα, σε επαυξημένη πραγματικότητα, μπορείτε να βρεθείτε ακόμη και με φίλους, ενώ εργάζεστε με smartphones και tablet. Αλλά η ακρίβεια του προσδιορισμού της θέσης των πραγματικών αντικειμένων εξακολουθεί να είναι πολύ λάθος. Και η "Μέτρηση" το επιβεβαιώνει.

Ένας από τους συγγραφείς του blog Kirkville αποφάσισε να μετρήσει πολλά αντικείμενα χρησιμοποιώντας το νέο πρόγραμμα. Σημείωσε ότι δεν είχε δοκιμάσει τη εφαρμογή για πολύ καιρό, επειδή ήταν σίγουρος για την ακρίβειά της. Κατά τη γνώμη του, η Apple έπρεπε να φροντίσει για αυτό και να επιτύχει την υψηλότερη ποιότητα.

Μετά από αρκετές δοκιμές ο συγγραφέας ήταν πεπεισμένος για το αντίθετο. Η εφαρμογή δεν έχει δείξει ποτέ ακριβές και μόνιμο αποτέλεσμα. Κάθε νέα μέτρηση έδωσε νέα στοιχεία. Εξαρτάται από τη γωνία στην οποία ο χρήστης κρατάει το τηλέφωνο η και από την απόσταση.

Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AR-Μετρηση της Apple για οποιεσδήποτε σημαντικές μετρήσεις. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να βρείτε μια παλιά καλή πραγματική μετροταινία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ