2018-09-21 23:20:05
Φωτογραφία για Το νέο iPhone XS και XS Max απογοητεύει περισσότερους από τους μισούς Αμερικανούς
Το νέο iPhone, που παρουσιάστηκε από την Apple στις 12 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ σήμερα στις 21 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την αναλυτική υπηρεσία Harris Insights & Analytics, οι ναυαρχίδες smartphone της εταιρείας δεν εντυπωσίασαν περισσότερο από τους μισούς Αμερικανούς.

Οι ειδικοί με ένα ερωτηματολόγιο σε 1001 άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών έβγαλαν τα παρακάτω συμπεράσματα.Σκοπός τους ήταν να ανακαλύψουν πώς αισθάνθηκαν οι καταναλωτές με τα νέα iPhone και πώς η Apple κατόρθωσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών της. Όπως αποδείχθηκε, με αυτήν την εργασία η Apple απογοήτευσε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, μόνο το 26% των ερωτηθέντων ονόμασε το νέο iPhone XS και XS Max "εντυπωσιακό", και κατά το 22% θεωρείται "καινοτόμο". Σύμφωνα με την πλειοψηφία (28%), τα νέα smartphones της Apple βγήκαν "αναμενόμενα", γεγονός που επιβεβαιώνει τη γνώμη ορισμένων κριτικών ότι η Apple αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να εκπλήξει τους χρήστες της.


Περίπου το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων έδωσε έντονα αρνητικές παρατηρήσεις στο νέο iPhone: το 9% το χαρακτήρισε «απογοητευτικό», το άλλο 9% «βαρετό» και το υπόλοιπο 7% συμφώνησε ότι XS και XS Max απλά προκαλούν σύγχυση στους χρήστες των προϊόντων της Apple.

Η Harris Insights & Analytics επεσήμανε επίσης ότι πολλοί χρήστες που πρόκειται να αγοράσουν τα μοντέλα iPhone, έχουν αλλάξει γνώμη για την αγορά όταν έμαθαν σχετικά με το κόστος των νέων smartphones. Είναι ενδιαφέρον επίσης ότι οι δυνητικοί αγοραστές δεν τους φοβίζουν το κόστος του τηλεφώνου και εξακολουθούν να το αγοράζουν.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ