2018-09-22 01:46:47
Φωτογραφία για Βίντεο ΣΟΚ-Νεκρός ο ληστής κοσμηματοπωλείου του κέντρου της Αθήνας που επιχείρησε να διαφύγει σπάζοντας τη τζαμαρία.
Ο επίδοξος ληστής χτυπήθηκε και από περαστικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει από το  κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος. .Όπως φαίνεται και από το βίντεο, διερχόμενοι περαστικοί αλλά και καταστηματάρχης του επιτίθενται και ο ληστής τραυματισμένος από τα τζάμια, αφήνει λίγα λεπτά αργότερα την τελευταία του πνοή.

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι ο νεαρός επιχείρησε να ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 2, όμως εγκλωβίστηκε μέσα στο κατάστημα.

Στη συνέχεια ο επίδοξος ληστής επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο σπάζοντας τη τζαμαρία του καταστήματος με έναν πυροσβεστήρα.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, όπως καταγράφει και βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο ο ληστής αυτοτραυματίστηκε όταν έσπασε την τζαμαρία για να διαφύγει... και ενώ παρέμεινε εγκλωβισμένος στη βιτρίνα του καταστήματος, δέχεται ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι από κλωτσιές περαστικών αλλά και του ιδιοκτήτη του καταστήματος και πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή της σύλληψής του από τους αστυνομικούς, ο νεαρός άρπαξε ένα κομμάτι από σπασμένα τζάμια αλλά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και πάλι.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ., στη συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι την υπόθεση και το περιστατικό του ξυλοδαρμού θα διερευνήσει η ασφάλεια Αθηνών.

Καρέ – καρέ η ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος που κατέληξε σε βαρύ τραυματισμό και στο θάνατο του ληστή, ξεδιπλώνεται μέσα από το βίντεο που αποκαλύπτει το protothema.gr.
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ