2018-09-22 08:21:40
Φωτογραφία για Μαρία Μπακοδήμου: «Γιατί να μην κάνω το Power of love; Τι είμαι της Ακαδημίας Αθηνών;»
Συντελεστές, παρουσιαστές και ιθύνοντες έδωσαν το παρών στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Ανάμεσα στους παρουσιαστές είδαμε και τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία έχει διπλό ρόλο στο ΣΚΑΙ αφού είναι κριτής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αλλά παρουσιάζει και το «Power of Love».

H παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποιο από τα δυο προγράμματα θα επέλεγε να παρουσιάσει αν έπρεπε να διαλέξει καθώς και τι απαντά σε όσους την έκριναν για το παιχνίδι αγάπης. Η Μαρία Μπακοδήμου είπε για ακόμα μια φορά ότι αγαπάει πολύ το Power of Love και το στηρίζει ενώ με το γνωστό της χιούμορ πρόσθεσε: «Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο «Ταλέντο» ή το «Power of love», θα σκότωνα τον επόμενο που θα έκανε το «Power of love»… Γιατί να μην κάνω το «Power of love»; Τι είμαι της Ακαδημίας Αθηνών και θα πάω με την τήβεννο; Η αλήθεια είναι πως με την τήβεννο δεν μου το επέτρεψαν…»!

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τους γιους της και εξήγησε τη σχέση τους ενώ παράλληλα μοιράστηκε και τις αγωνίες της για το μεγάλο της το γιο που έφυγε για σπουδές. «Για τα παιδιά είμαι μαμά, γυναίκα και φίλη να πούμε και δυο μπινελίκια παρέα… Ο μεγάλος μου γιος πάει να σπουδάσει media. Μου λείπει η φασαρία του… Είναι πολύ δύσκολο, παιδιά…», ανέφερε στους δημοσιογράφους η παρουσιάστρια!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ