2018-09-22 10:20:28
Φωτογραφία για Σάσα Σταμάτη: Αυτές τις ερωτήσεις έκανε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
Στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ είδαμε τη συνάντηση που συζητήθηκε όσο καμία και αυτό που μπορεί να συγκριθεί μαζί της είναι μόνο τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Σάσα Σταμάτη.

Μετά την παρεξήγηση των δύο γυναικών, ήρθε η ώρα που μιλάνε για όλα. Μια συνάντηση την οποία ανυπομονούμε να δούμε όλοι στους δέκτες μας το Σάββατο το μεσημέρι στο Ooh La La. Εμείς, όπως καταλαβαίνετε, λίγες ώρες πριν δούμε το interview μάθαμε τα πάντα!

Το peoplegreece.com, αλλά και ο Γιάννης Πουλόπουλος από τη "Φωλιά των Κου-Κου" αποκαλύπτουν τις βασικές ερωτήσεις της συνέντευξης:

Πώς είναι η σχέση της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη; Τι απαντάει σε όλους όσους κατακρίνουν τη φωνή της αλλά και τα κιλά της; Μετάνιωσε που κινήθηκε νομικά κατά της Σάσας Σταμάτη; Τι λέει για το συμβάν στα μπουζούκια και τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να σκίζει τη μπλούζα του πρώην συντρόφου της; Ποιο είναι το relationship status της αυτή τη στιγμή; Τι λέει για την εκπομπή που παρουσιάζει; 

Τι απαντάει σε αυτούς που της χρέωσαν δεκάδες απολύσεις από το κανάλι της Κάντζας; Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντήσει η Queen Ντίνα η οποία δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον τυφώνα Σάσα και απάντησε σε όλα.

Σήμερα στις 14:30 στον ΣΚΑΪ!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ