2018-09-22 12:45:29
Φωτογραφία για Όσα είπε η Εύη Κουτσαυτάκη στην παρουσίαση του ΣΚΑΪ- Οι στόχοι και η στρατηγική
Η ομιλία της σιδηράς κυρίας του σταθμού του Φαλήρου,  Εύης Κουτσαυτάκη, διευθύνουσας συμβούλου της Ειδήσεις Ντοτ Κομ ΑΕ ,στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ , που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

''Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, κοπιαστική, αλλά και ενδιαφέρουσα. Ο ΣΚΑΪ έκοψε το νήμα όντας πρώτος, ο ανταγωνισμός όμως που είχε να αντιμετωπίσει ήταν ιδιαιτέρως ισχυρός.

Η βασική μας προτεραιότητα ήταν να δομήσουμε ένα ολοκληρωμένο, εμπορικό πρόγραμμα, πιο «ισορροπημένο» στο σύνολο των τηλεοπτικών ζωνών, διατηρώντας και ενισχύοντας τα επιτυχημένα μας format, προσθέτοντας νέες προτάσεις κυρίως στην off prime περιοχή του προγράμματος, προτάσεις που διακρίθηκαν στους πίνακες της τηλεθέασης και άλλαξαν την κατανομή των μεριδίων. Αυτή η στρατηγική, σε συνδυασμό με την υπεροπλία του ΣΚΑΪ στα ψυχαγωγικά shows και reality της prime time ζώνης, μας έφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. 


Φέτος συνεχίζουμε στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο, μπαίνοντας με σταθερά και αποφασιστικά βήματα και στην μυθοπλασία. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τηλεοπτικές σειρές που θα ξεχωρίσουν, θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν. Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα, μας ενδιαφέρει η ποιότητα και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι και εδώ θα κάνουμε τη διαφορά. Η ενημερωτική ομάδα του σταθμού, οδήγησε και το δελτίο ειδήσεων των 8:00 στην κορυφή της τηλεθέασης, διατηρώντας την κυριαρχία στο μεσημεριανό δελτίο, ενώ οι ενημερωτικές εκπομπές μας συνεχίζουν σταθερά την επιτυχημένη τους πορεία. Και βέβαια, για άλλη μία χρονιά, ο ΣΚΑΪ διακρίθηκε και επιβραβεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό για την δημοσιογραφική κάλυψη εκτάκτων γεγονότων.

 Ο ΣΚΑΪ αλλάζει, άλλαξε! Άλλαξε λογότυπο, έγινε πιο όμορφος, πιο μοντέρνος, πιο φρέσκος, πιο χρωματιστός! Απέκτησε τηλεοπτική άδεια….

 Ο ΣΚΑΪ ωστόσο μένει ίδιος. Πιστός στην ποιότητα της εικόνας και του περιεχομένου, άκρως διασκεδαστικός αλλά και αξιόπιστος όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν, μία σταθερή αξία στο τηλεοπτικό περιβάλλον.

 Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας στην διαφημιστική αγορά, για την σχέση εμπιστοσύνη που έχουμε αναπτύξει μέσα σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του ΣΚΑΪ, και φυσικά ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΪ καθώς και όλους τους συντελεστές των εκπομπών του σταθμού γιατί όπως γνωρίζουμε, πίσω από κάθε επιτυχία κρύβονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ''.

typologies.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ