2018-09-22 20:36:15
Φωτογραφία για Τι να βάλεις για τις πρωινές σου βόλτες στη πόλη το Σαββατοκύριακο
Οι πρωινές βόλτες του Σαββατοκύριακου στη πόλη αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όταν φοράμε ρούχα που μας αρέσουν και αναδεικνύουν το προσωπικό μας style.

Όπως έχω γράψει αμέτρητες φορές μην φοράτε ότι βρείτε μπροστά σας, δημιουργήστε το δικό σας στυλ στο ντύσιμο και θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση μας. Όταν ντυνόμαστε κομψά αποκτούμε και περισσότερη αυτοπεποίηθηση, σωστά;

Ξεκινήστε, λοιπόν, να παίζετε με τα ρούχα σας, παντρέψτε στυλ μεταξύ τους, υφάσματα και χρώματα. Για παράδειγμα μια μεταλλική, πλισέ φούστα μπορείς να τη βάλεις από το πρωί ως το βράδυ. Επιπλέον, αν είσαι του κλασσικού μαύρου-άσπρου μπορείς να παίξεις με τα αξεσουάρ για να διαφοροποιήσεις το outfit.

Οι πρωινές βόλτες του Σαββατοκύριακου έχουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Είναι οι δύο ημέρες της βδομάδας που θέλουμε να κάνουμε κάποιες απαραίτητες δουλειές -ψώνια στο super market-, τα beaute μας, υποχρεώσεις με τα παιδιά, αλλά και να απολαύσουμε τον καφέ και το sunday brunch.

Οι επιλογές για το ντύσιμο σου πολλές και κομψές. Προσωπικά, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στα maxi floral φορέματα, τις μακριές φούστες που συνδυάζονται τόσο μα τόσο υπέροχα με τα αθλητικά μας παπούτσια.

Ρίχνοντας την καθιερωμένη μου ματιά στο pinterest σου βρήκα ενδιαφέρουσες προτάσεις σε outfits που μπορείς να τα αντιγράψεις ή να τα υιοθετήσεις Καλές πρωινές βόλτες κορίτσι… κ πάντα με στυλ!!!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ