2018-09-22 20:47:47
Φωτογραφία για Ξάνθη: Ο σκύλος ανακάλυψε ότι το μπουφάν είχε επένδυση από... ευρώ
Ο «Τζι» αντιλήφθηκε αμέσως ότι τα δύο μπουφάν που είχε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ο έμπορος έκρυβαν ενδιαφέροντα μυστικά

Ο ευφάνταστος τρόπος που σκαρφίστηκε ένας έμπορος από την Ξάνθη για να περάσει από το ελληνικό έδαφος στην Τουρκία χωρίς να δηλώσει το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του, «σκόνταψε» στα... ρουθούνια του σκύλου του Τελωνείου Κήπων, που είναι εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ρευστών διαθεσίμων!

Χάρη στην οξύτατη όσφρησή του, ο «Τζι» αντιλήφθηκε αμέσως ότι τα δύο μπουφάν που είχε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ο έμπορος έκρυβαν ενδιαφέροντα μυστικά και το έδειξε στους τελωνειακούς με την αντίδρασή του. Εκείνοι ξήλωσαν τις φόδρες και διαπίστωσαν ότι είχαν «επένδυση» από χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 65.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί του Συνοριακού Σταθμού Διέλευσης συνέλαβαν τον Ξανθιώτη επιχειρηματία και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, ενώ εισπράχθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο που έφτασε τα 18.000 ευρώ! Ο έμπορος θα έχει κι άλλους μπελάδες, όμως, καθώς ενημερώθηκε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που θα ελέγξει τη νομιμότητα του μεγάλου ποσού.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ