2018-09-22 22:22:20
Φωτογραφία για Τη μέρα που απέκτησε το μωρό της, η μοίρα αποφάσισε να τους χαρίσει ακόμη ένα δώρο και πλέον είναι τρισευτυχισμένοι!
Λένε πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Στην περίπτωση, όμως, των μωρών, όλο αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή φιλία Όταν η 25χρονη Ivette Ivens από το Σικάγο είδε πως το γαλλικό μπουλντόγκ που ήθελε να υιοθετήσει είχε γεννηθεί ίδια μέρα με το μωρό της, ήξερε πως έκανε το σωστό. Αυτή η σύμπτωση ήταν ένα σημάδι πως η σχέση αυτών των δύο πλασμάτων θα ήταν μοναδική. Κι έτσι έγινε!

Πέντε μήνες έχει που ο γλυκύτατος Farley μπήκε στην οικογένεια κι έχει γίνει αχώριστος σύντροφος του μωρού. Farley και Dilan κάνουν τα πάντα μαζί. Τόσο που είναι δύσκολο να βγει μια φωτογραφία του ενός, χωρίς να είναι στο πλάνο κι ο άλλος. Και τα παρακάτω ντοκουμέντα, έρχονται να αποδείξουν πως εδώ υπάρχει μια σχέση ζωής!

“Είδα την ημερομηνία γέννησης του Farley και ήξερα πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο!”, λέει η μαμά Ivette.

“Πλέον είμαι σίγουρη πως ο Dilan νιώθει πως είναι αδέρφια!”


“Ο Farley τον ακολουθεί παντού. Είναι παίζουν, διασκεδάζουν, τρώνε και κοιμούνται παρέα.”

“Η μεταξύ τους σχέση έχει κάτι το μοναδικό. Κάτι απίστευτα συγκινητικό που ο καθένας θα ζήλευε.”

“Ο Farley είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με το μωρό. Άλλωστε είναι κι αυτός μωράκι…”

“Ο μικρός Dilan είναι ένα ήρεμο και πάντα χαμογελαστό μωρό. Όταν, όμως, ο Farley είναι δίπλα του, ο μικρός πραγματικά λάμπει από ευτυχία!”

“Ο Farley τρώει το φαγητό που αφήνει ο Dilan και τον γλύφει όταν εκείνος κλαίει. Κι αυτόματα ο Dilan ξεκινά τα γέλια. Είναι μοναδικός ο δεσμός τους.”

Βέβαια, όσο κι αν τον μονοπωλεί ο Farley, ο Dilan περνά στιγμές και με όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Αυτό το μωρό ευλογήθηκε με ανθρώπους που το λατρεύουν κι ένα σύντροφο ζωής που αν και τετράποδος τον αγαπάει σαν αδερφό. Αυτό θα πει τύχη…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ