2012-06-06 22:20:10
Φωτογραφία για Νέα επίθεση κανιβαλισμού, δάγκωσε τον γείτονά του στο πρόσωπο
Η μία επίθεση κανιβαλισμού μετά την άλλη σημειώνεται στις ΗΠΑ και σπέρνει τον τρόμο στους πολίτες. Αυτή τη φορά, ο Carl Jacquneaux επιτέθηκε σε γείτονά του και τον δάγκωσε στο πρόσωπο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Λουζιάνα. Ο γείτονάς του, Todd Credeur, κατάφερε να τον απομακρύνει ψεκάζοντάς τον με ένα εντομοαπωθητικό το οποίο κρατούσε, και στη συνέχεια ο Jacquneaux συνελήφθη. Ωστόσο, η πληγή στο πρόσωπο του θύματος είναι ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ υπεύθυνος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι υπάρχουν υποψίες πως ο θύτης βρισκόταν υπό την επήρεια κάποιας ναρκωτικής ουσίας, πιθανότατα του νέου LSD ή άλατα μπάνιου όπως ονομάζεται, το οποίο προκαλεί εκτός από ψευδαισθήσεις, παράνοια και επιθετικότητα, όπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ναρκωτικό φέρεται να είχε πάρει και ο κανίβαλος του Μαϊάμι όταν έφαγε το πρόσωπο του αστέγου.

Τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» πωλείται στους δρόμους ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία methylenedioxypyrovalerone.

«Πρόκειται για ένα ισχυρό ναρκωτικό, καθώς συνδυάζει την επιθετικότητα και τη παράνοια της μεθαμφεταμίνης, με τις ψευδαισθήσεις του LSD. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ψυχωτική συμπεριφορά», τονίζει ο Paul Adams, ιατρός στο νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ