2012-06-06 22:28:40
Φωτογραφία για Ήρθαν οι Τσιπρίτσες.. μετά τις Ρουβίτσες
Ο Αλέξης Τσίπρας απέκτησε το δικό του fun club στο χώρο της showbiz. Οι γυναίκες πλέον μιλούν τόσο για εκείνον όσο σε άλλες εποχές για τον Σάκη Ρουβά… δηλώνοντας μάλιστα… «Τσιπρίτσες». Το χορό άνοιξε η Κατερίνα Στικούδη η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι «ο Τσίπρας είναι μελαχρινός και μου αρέσουν οι μελαχρινοί. Δεν είναι αυτό το γραβατωμένο, το πνιγμένο».

Από εκεί και πέρα οι δημόσιες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και θαυμασμού δεν σταμάτησαν με τη Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει τη σκυτάλη και να δηλώνει ότι «άσχετα αν εμένα μου αρέσει ή όχι, είναι ο πιο νέος και ωραίος πολιτικός».

Η Ναταλία Δραγούμη από την άλλη ήταν πιο αναλυτική: «Όταν εμφανίστηκε ο Τσίπρας ήταν σαν να έβλεπες τον κολλητό σου από το σχολείο να μπαίνει στη Βουλή. Δεν ήταν ο κλασικός πολιτικός με το κοστούμι και αυτή η απλότητα του ήταν ελκυστική για τις γυναίκες».

Η οποία, ωστόσο, έχει και μια συμβουλή να του δώσει: «Να προσέξει γιατί όταν ο άντρας αρχίζει να ναρκισσεύεται και να αποκτά ύφος, χάνει τις αρετές που τον έκαναν ελκυστικό».

Όσο για τη γνώμη του ειδικού; «Η εξουσία από μόνη της είναι σεξουαλικά ελκυστική. Ο πολιτικός είναι πρότυπο και εκπέμπει ηδονή. Κατ' επέκταση ο πολίτης θέλει να τον κατακτήσει» λέει ο Θάνος Ασκητής.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ