2018-09-23 12:05:14
Φωτογραφία για «Κάνε γονείς να δεις καλό»: Αυτά είναι τα δύο πρώτα επεισόδια...
Η σειρά του ΑΝΤ1, «Κάνε γονείς να δεις καλό» ,κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και θα κλάψετε από τα γέλια. Πρόκειται για μια κωμική σειρά με σπουδαίους ηθοποιούς.

Δείτε τι θα συμβεί στα δύο πρώτα επεισόδια. Η Αλέκα και ο Κώστας ετοιμάζονται για τον (δεύτερο) γάμο του γιου τους Βασίλη. Όμως, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζουν, γιατί ο Βασίλης «το σκάει» από την εκκλησία τελευταία στιγμή, αφήνοντας όλους πίσω του σύξυλους!

Ο Κώστας παίρνει δύναμη από την γενναία κίνηση του γιου του και αποφασίζει να κάνει και αυτός το μεγάλο βήμα... Έτσι αποφασίζει να χωρίσει με την Αλέκα μετά από τριανταπέντε χρόνια γάμου. Οι δυο τους εγκαταλείπουν το σπίτι τους στον Ωρωπό και μετακομίζουν με το «έτσι θέλω» στα σπίτια των παιδιών τους. Ο Κώστας πάει στη Νίκη που είναι τροχονόμος, παντρεμένη με τον Αντώνη και έχει δυο παιδιά. Η Αλέκα πηγαίνει να μείνει με το γιο της, Βασίλη.


Μια νέα ζωή ξεκινάει για όλους… Ο Αντώνης, προκειμένου να μείνουν λίγο μόνοι με τη Νίκη, χαρίζει στον Κώστα ένα εισιτήριο για Λονδίνο που το είχε κερδίσει ο ίδιος σε έναν διαγωνισμό. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ξαφνικά η Καίτη, η μητέρα της Αλέκας που έρχεται από την Θεσσαλονίκη και δεν της έχουν πει τίποτα για τον χωρισμό της κόρης της.

Η Αλέκα παρακαλάει τον Κώστα να επιστρέψει κοντά της για λίγες μέρες ώστε να μην καταλάβει τίποτα η Καίτη. Στην όλη ιστορία μπλέκονται και η Νίκη, ο Αντώνης και ο Βασίλης, καθώς η γιαγιά τούς λέει ότι ήρθε για να γράψει σε κάποιον το σπίτι του Ωρωπού… Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Καίτη από τη Θεσσαλονίκη;

gossip-tv

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ