2018-09-23 14:04:16
Φωτογραφία για Όταν ο γιος της αρραβωνιάστηκε, του απαγόρεψε να ξαναπάει σπίτι της. Για ένα πολύ καλό λόγο
Τον Δεκέμβριο, ο Ριντ Ρόμπερτσον, γιος των Τζέις και Μίσι Ρόμπερτσον, πρωταγωνιστών του δημοφιλούς ριάλιτι “Duck Dynasty”, αρραβωνιάστηκε την, για πολλά χρόνια σύντροφό του, Μπράιτον Τόμσον Αρκετούς μήνες αργότερα η Μίσι Ρόμπερτσον δημοσίευσε στο blog της ότι απαγόρεψε στον γιο της να ξαναπάει σπίτι της:

«Ριντ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, αλλά από τη στιγμή που είπες «Δέχομαι» το φθινόπωρο, δεν μπορείς να ξαναέρθεις σπίτι. Και εσύ Μπράιτον έχεις κολλήσει μαζί του».

Γιατί μια μητέρα να πει κάτι τόσο σκληρό στον γιο της; Στη συνέχεια η Ρόμπερτσον αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή της.

«Μια εβδομάδα πριν από τον δικό μου γάμο, με σταμάτησε στον διάδρομο του σπιτιού μας ο πατέρας μου, με αγκάλιασε και μου είπε:

«Μίσι, πρέπει να σου πω κάτι πολύ σημαντικό». Με τα λόγια του και το ύφος του τράβηξε την προσοχή μου.

Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:


«Από την Παρασκευή και μετά που θα είσαι πια παντρεμένη, δεν θέλω να ξαναέρθεις σπίτι».

Τι; Πως του ήρθε να μου το πει αυτό; Μήπως εγώ δεν άκουσα σωστά; Έτσι, τον ρώτησα για να μου διευκρινίσει τι εννοεί. Μου επανέλαβε:

«Από την Παρασκευή και μετά δεν θα είσαι πια ευπρόσδεκτη σε αυτό το σπίτι».

Είχα μείνει άφωνη και τον κοίταζα. Και τότε μου εξήγησε το σκεπτικό του.

«Όταν έχεις προβλήματα με τον σύζυγό σου, και θα έχεις, αυτό είναι βέβαιο, θα πρέπει να τα δουλέψεις και να τα λύσεις μαζί του. Η μαμά σου και εγώ θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, αλλά εσύ το βράδυ θα πρέπει να πας σπίτι με τον άντρα σου».

Εκείνη τη στιγμή η Μίσι ήταν τόσο ερωτευμένη που δεν έδωσε πολύ μεγάλη σημασία. Κατά τη διάρκεια των χρόνων που ακολούθησαν όμως, μπόρεσε να καταλάβει πολύ καλά την σοφία που έκρυβαν τα λόγια του πατέρα της.

Έτσι αποφάσισε να κάνει και εκείνη το ίδιο με τον γιο της.

«Από τη ώρα που ο γιος μου, Ρίντ, επέλεξε την Μπράιτον για γυναίκα του, πρέπει να την αγαπά περισσότερο από όσο αγαπάει εμένα. Και εγώ, σαν μητέρα του, πρέπει να το καταλάβω και να το αποδεχτώ αυτό. Δεν μπορεί να υπάρξει ευτυχισμένος γάμος όταν ο άντρας αγαπά τη μητέρα του περισσότερο από όσο αγαπάει τη γυναίκα του. Όλες οι μητέρες πρέπει να το αποδέχονται αυτό και να στέκονται στην άκρη».

Στη συνέχεια η Μίσι έγραψε ότι και η δική της πεθερά, έχει φερθεί με σοφία στο γάμο τους.

«Είμαι πολύ ευλογημένη γιατί έχω μια πεθερά που ξέρει καλά τον ρόλο της στους γάμους των παιδιών της. Έτσι δεν έχει μόνο τέσσερις γιους, αλλά έχει κατορθώσει με την συμπεριφορά της να έχει και τέσσερις κόρες. Ελπίζω να είμαι το ίδιο υπέροχη και καλή πεθερά για την Μπράιτον».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ