2018-09-23 17:19:23
Φωτογραφία για Χρειάζεστε γρήγορο διαδίκτυο; Αγοράστε το iPhone XS
Τα νέα smartphone της Apple υποστηρίζουν την τεχνολογία Gigabit LTE, η οποία τους επιτρέπει να επιτύχουν πολύ υψηλές ταχύτητες λήψης δεδομένων. Τουλάχιστον σε σύγκριση με το iPhone X υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Τώρα όσοι αμφισβήτησαν την αγορά του XS, υπήρχε ένας άλλος λόγος να το αναιρέσουν.

Ο ιστότοπος του SpeedSmart εξέτασε την ταχύτητα φόρτωσης και φόρτωσης δεδομένων στα νέα smartphones της Apple. Περιλάμβανε το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone X, που συνδέονται με τους τρεις δημοφιλέστερους παρόχους επικοινωνιών στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων στο δίκτυο AT & T, το iPhone XS έδειξε ταχύτητα λήψης 72,24 Mbit και ταχύτητα λήψης 14,88 Mbit. Σε ένα παρόμοιο δίκτυο, το iPhone X επιταχύνθηκε στα 27,67 Mbit και 10,28 αντίστοιχα.

Ήδη αυτό το αποτέλεσμα αρκεί για να μιλήσουμε για σημαντικές αλλαγές στα νέα smartphones της Apple. Ταυτόχρονα, η καινοτομία έχει καθορίσει το αποτέλεσμα σε άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στο iPhone της T-Mobile XS επιτεύχθηκε ταχύτητα λήψης 59,92 Mbit. Το Χ είναι μόνο στα 29.82. Στα δίκτυα της Verizon, η ναυαρχίδα του 2018 επιταχύνθηκε στα 62,20 Mbit. Το προηγμένο smartphone μόνο έως 26,08 Mbit.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών δείχνουν ότι το νέο μόντεμ επηρεάζει σημαντικά την ταχύτητα των smartphones στο δίκτυο και αυτό είναι ένα σημαντικό επιχείρημα υπέρ της αγοράς του iPhone XS και του iPhone XS Max. Ακόμα κι αν αυτή η ταχύτητα φαίνεται υπερβολική.
 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ