2018-09-23 18:40:02
Φωτογραφία για Στη φυλακή Κέρκυρας ο πέμπτος της σπείρας ναρκωτικών
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του 56χρονου φαρμακοποιού ο οποίος εκτελούσε τις συνταγές που συνταγογραφούσε η 57χρονη γιατρός

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά σκευάσματα σε τοξικομανείς με «εγκέφαλο» την διευθύντρια της μονάδας τεχνικού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, συνελήφθη και προφυλακίστηκε το πέμπτο μέλος της που αναζητούνταν.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του 56χρονου φαρμακοποιού ο οποίος εκτελούσε τις συνταγές που συνταγογραφούσε η 57χρονη γιατρός και δεν είχε εντοπιστεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών όταν συνελήφθησαν ο πατέρας και ο 35χρονος αδελφός του. Ο 37χρονος συνελήφθη την Παρασκευή βάσει εντάλματος, απολογήθηκε στον ανακριτή και, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί η νεφρολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ένας 53χρονος, ο φαρμακοποιός και ο μικρότερος γιος του. Όλοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών σκευασμάτων και ουσιών.

Μάνος Τσαγκαράκης
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ