2012-06-06 22:42:59
Φωτογραφία για Νέα πακέτα με ανθρώπινα μέλη απεστάλησαν σε σχολεία του Καναδά
Δύο νέα πακέτα, τα οποία περιείχαν ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα με ένα ανθρώπινο χέρι κ αι με ένα πόδι, έφτασαν χθες με το ταχυδρομείο σε δύο διαφορετικά σχολεία στο Βανκούβερ.

Η αστυνομία δεν μπορεί ακόμη να πει με βεβαιότητα αν ανήκαν στον άτυχο Κινέζο φοιτητή Τζου Λιν, τον οποίο φέρεται να δολοφόνησε και να ακρωτηρίασε ο Λούκα Ρόκο Μαγκνότα, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμη οι απαραίτητες εξετάσεις του DNA.

Ο 29χρονος πορνοστάρ Μαγκνότα συνελήφθη και κρατείται σε φυλακές του Βερολίνου, ενώ επιταχύνεται η διαδικασία έκδοσης και παράδοσής του στις καναδικές αρχές.

Η αστυνομία του Μόντρεαλ αποκάλυψε ότι στοιχεία, που προέκυψαν έως σήμερα, συνδέουν τον Καναδό πορνοστάρ με το έγκλημα, συμπεριλαμβανομένων βιντεοσκοπήσεων από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του κτιρίου, όπου διέμενε, όσο και του ταχυδρομείου, απ’ όπου στάλθηκαν τα μακάβρια δέματα.

Οι αστυνομικοί στο Μόντρεαλ λένε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως διαπράχθηκε κανιβαλισμός στο πτώμα του Λιν, ενώ μονταρισμένα βίντεο δείχνουν λεπτομέρειες του ανατριχιαστικού εγκλήματος.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ