2012-06-06 22:43:02
Φωτογραφία για Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Μουμπάρακ
Σοβαρή επιδείνωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση της υγείας του έκπτωτου προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ μετά τον εγκλεισμό του... στη φυλακή Τόρα του Καϊρου το περασμένο Σάββατο και είναι πιθανή η διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ.

Αξιωματούχων των φυλακών αναφέρουν ανωνύμως ότι η υγεία του Χόσνι Μουμπάρακ βρίσκεται σε «επικίνδυνο» στάδιο.

Ο 84χρονος Μουμπάρακ, καταδικασθείς σε ισόβιος για το ρόλο του στην αιματηρή καταστολή της αντικαθεστωτικής εξέγερσης, χρειάστηκε να συνδεθεί αρκετές φορές σε μηχάνημα υποβοήθησης της αναπνευστικής λειτουργίας.

Οι θεράποντες ιατροί έχουν συστήσει τη μεταφορά του Μουμπάρακ σε στρατιωτικό ή άλλο μεγάλο νοσοκομείο, μεταδίδει το ΜΕΝΑ επικαλούμενο αξιωματούχους που δεν κατονομάζονται.

Ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου υποφέρει από νευρικό κλονισμό, σοβαρή κατάθλιψη και αυξημένη αρτηριακή πίεση.

Τον περασμένο Σάββατο καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για συνέργεια στη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών στη διάρκεια της εξέγερσης κατά του καθεστώτος του. Κατόπιν της απόφασης του δικαστηρίου οδηγήθηκε στις φυλακές Τόρα του Καΐρου.

Ο Μουμπάρακ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον ρόλο του στη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών στη διάρκεια της περσινής εξέγερσης. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου μεταφέρθηκε στη φυλακή Τόρα στο Κάιρο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ