2018-09-24 03:00:08
Φωτογραφία για Ο οικοδόμος που φορά... γόβες! [video]
Ο 25χρονος Emil Andersson, εργάζεται στις οικοδομές αλλά αντί για κάποια άνετα παπούτσια που θα διευκόλυναν την εργασία του μιας και χειρίζεται βαριά μηχανήματα, εκείνος επέλεξε κάτι λιγότερο άνετο και περισσότερο γυναικείο: ένα ζευγάρι καλαίσθητες γόβες!  Ο Σουηδός οικοδόμος δηλώνει στο The Local.se ότι θέλησε με αυτό το τρόπο να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην στερεότυπη εικόνα της ιδανικής γυναίκας.

Ο νεαρός, εμπνεύστηκε την ιδέα του όταν είδε τη Τζούλια Ρόμπερτς να περπατά ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί των Καννών καθώς και τη viral φωτογραφία που ανέβασε μια σερβιτόρα με τα ματωμένα πόδια της μετά το τέλος της βάρδιάς της.

"Είδα αυτές τις εικόνες και σκέφτηκα: γιατί πρέπει να υπάρχει διαφορά από ανάμεσα σε εκείνους που εργάζονται ως σερβιτόρες και σε εμένα ως πατωματζής;", αναφέρει.

"Τα παπούτσια είναι το ίδιος άβολα για εκείνες όπως είναι και για μένα και άρχισα να σκέπτομαι 'τι θα γινόταν αν έπρεπε όλοι να τα φοράνε στη δουλειά;. Τότε είπα, ας το κάνω για μια ολόκληρη μέρα". Ο ίδιος κατέγραψε την εμπειρία του στο κανάλι του στο YouTube και έλαβε εξαιρετικά σχόλια όταν η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet δημοσιοποίησε την ιστορία του.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ