2018-09-24 08:20:14
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου : Ένα βραδινό σόου βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό μου!
Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν της ζήτησαν να αλλάξει συμπεριφορά όταν άρχισε να γίνεται παρουσιάστρια πρώτης γραμμής.

Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν να σου πουν «Μαρία τώρα που έγινες επώνυμη πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά»;     

Φυσικά, μου έλεγαν ότι πρέπει να πονηρέψω τώρα που μπήκα σε άλλα χωράφια, σε μεγαλύτερα κανάλια. Κάθε φορά, λοιπόν, που μου το έλεγαν απαντούσα ότι εγώ δεν μπορώ να αλλάξω, έτσι κι αλλιώς ο χαρακτήρας μου πάντα με βοηθούσε στη ζωή μου.

Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση; Αισθάνεσαι την αγάπη του κόσμου;

Αισθάνομαι ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου το δείχνουν, το πιστεύω πια και δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης. Ένα βραδινό σόου βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό σου . Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου βρίσκεται το Your Face Sounds Familiar. Είναι ένα σόου που αγάπησα πολύ, μου ταίριαξε και του ταίριαξα, είναι ένα πρότζεκτ διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε και έχουμε συνηθίσει. Αυτό, λοιπόν, το αγαπάω πάντα και θα ήθελα να το ξανακάνω.

Τηλεοπτικά τι άλλο θα σε ενδιέφερε να κάνεις;  Ποιο είναι αυτό που ονειρεύεσαι και δεν το έχεις κάνει;

Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή μαγειρικής, μαγειρεύω, έχω πολλούς φίλους σεφ και θα ήθελα με κάποιον από αυτούς να κάνω μία εκπομπή μαγειρικής. Είναι μεγάλη μου αγάπη.

Real Life

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ