2018-09-24 09:16:53
Φωτογραφία για ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια, δημιουργίας ενός σχήματος που θα εκφράσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, πέρα από ιδεολογικές και κομματικές διαφορές!
              Με επώνυμο σχόλιο του στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS (δείτε εδώ), ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης αποκαθιστά την αλήθεια αναφορικά με πρόσφατο δημοσίευμα στο γνωστό site ενημέρωσης ΑΓΡΙΝΙΟ NEWS (δείτε εδώ) και από δική μας γνώση, έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει.

            Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται στον Δήμο Ξηρομέρου, από ανθρώπους που δεν μπορούν άλλο να βλέπουν και να ανέχονται όλη αυτή την κατάσταση στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Ξηρομέρου, πέρα από κόμματα, ιδεολογίες και προσωπικές διαφορές, που εδώ που έχει φτάσει ο Δήμος Ξηρομέρου είναι πολυτέλεια και ανάξιοι και κατώτεροι των κρίσιμων περιστάσεων κάποιοι να κολλήσουν σε αυτά. 

          Μία καθαρά αυτοδιοικητική πρόταση θα λάβει πολύ σύντομα σάρκα και οστά, ώστε να οδηγήσει τον Δήμο Ξηρομέρου σε άλλο δρόμο, γιατί υπάρχει ο άλλος δρόμος, όσο και αν κάποιοι θέλουν να σας πείσουν για το αντίθετο....... Διαβάστε την απάντηση του κ. Λευτέρη Μάντζαρη:


         «Όλο το κείμενο σε ότι με αφορά είναι ανυπόστατο από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία. Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω, γιατί διαφορετικά θα το θεωρήσω προβοκατόρικο.

        Η Συμπολιτεία και εγώ προσωπικά, όπως γνωρίζουν όλοι, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από το Μάιο, δημιουργίας ενός σχήματος που θα εκφράσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, πέρα από ιδεολογικές και κομματικές διαφορές.

        Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ανάγκη από τη σύνθεση, τη συσπείρωση και την ενότητα αυτών των δυνάμεων και όχι την αποσύνθεση που επιχειρεί να πετύχει η συγκεκριμένη ανάρτηση. Συνεπώς ο τελευταίος που θα επιζητούσε στήριξη από κόμμα θα ήμουν εγώ.

      Ένα είναι βέβαιο πάντως, ότι ο δρόμος που επιλέξαμε ως παράταξη τάραξε τα νερά, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα τον συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος».

http://mytikaspress.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ