2018-09-24 11:17:30
Φωτογραφία για H Mαρία Παναγοπούλου για τις εκλογές της ΠΟΑΞΙΑ
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, την 07 και 08 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής. Στις προηγούμενες εκλογές με τιμήσατε με την ψήφο σας και

εξελέγην μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αλλά και αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΞΙΑ.

Στα τρία αυτά χρόνια που πέρασαν τόσο η ίδια προσωπικά όσο και το σύνολο του συνδυασμού μας αγωνιστήκαμε για το εφικτό αλλά και για το ανέφικτο..γιατί χαμένη μάχη είναι εκείνη που δεν δόθηκε ποτέ..Ήμαστε παρόντες σε κάθε μορφής δράση της Ένωσης, προτείναμε, παρεμβήκαμε, παλέψαμε και καταφέραμε αρκετά..Τροποποίηση του Κώδικα Μεταθέσεων και Αδειών, Κατάργηση των ιδιαιτέρων προνομίων μετάθεσης των υπηρετούντων στη Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων, Κατάργηση του στρατωνισμού στη Σχολή αξιωματικών από το 2ο έτος και έπειτα, Δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης και πολλά ακόμα..

 Στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι και πάλι υποψήφια με την Ανοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών- Α.ΚΙ.Δ.Α. μαζί με συναδέλφους παλιούς αλλά και νεότερους, με κοινό όμως όραμα για το μέλλον του Σώματος. Με την στήριξή σας μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Ελπίζω και αυτή τη φορά να με τιμήσετε με την ψήφο σας και τον καλό σας λόγο, γιατί στο τέλος αυτό είναι που μένει..

Της Μαριας Παναγοπουλου
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η απειλή των φυτοφαρμάκων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η απειλή των φυτοφαρμάκων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ