2018-09-24 12:20:16
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η «Μπέσα» στον ΑΝΤ1!
Ο βραβευμένος Βρετανός σεναριογράφος Tony Jordan, ενώνει τις δυνάμεις του με τον ΑΝΤ1 για την δημιουργία τηλεοπτικής σειράς υπό τον τίτλο “Besa”. Η σειρά θα διαδραματίζεται στον κόσμο την Αλβανικής μαφίας και θα μεταδοθεί μεταξύ άλλων στην Σερβία μέσω του καναλιού PRVA, στην Σλοβενία μέσω του Planet TV καθώς και στο Κροατικό RTL.

O ΑΝΤ1 έχει ήδη έλθει σε συμφωνία για την πώληση των δικαιωμάτων την σειράς στο εξωτερικό με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού και να ολοκληρώνονται στα τέλη Οκτώβρη.

«Μπέσα» σημαίνει κώδικας τιμής στα Αλβανικά. Η σειρά διηγείται την ιστορία ενός οικογενειάρχη άνδρα ο οποίος σκοτώνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την κόρη αφεντικού της μαφίας. Για να ξεπληρώσει το χρέος του στην μαφία και να προστατεύσει την οικογένεια του, ο πρωταγωνιστής ωθείται στο να διαπράξει μία σειρά φόνων για την μαφία με μοιραίες για τον ίδιο επιπτώσεις.

Ο δημιουργός της σειράς Tony Jordan με μία μεγάλη λίστα τηλεοπτικών credit που συμπεριλαμβάνουν το “Hustle” και το “Life on Mars” θα είναι επίσης συμπαραγωγός της σειράς μέσω της εταιρίας Red Planet.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ