2018-09-24 13:59:12
Φωτογραφία για 16 αστυνομικοί φρουροί σε κάθε όροφο της Κατεχάκη!!! Οι δημοσιογράφοι να ξέρουμε πού πηγαίνουν και η ασφάλεια του πολίτη; Ας πρόσεχαν
Άνεμος ελευθερίας πνέει στο υπουργείο δημόσιας τάξης και στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ!!! Πριν από λίγη ώρα μας ενημέρωσαν ότι σε κάθε όροφο έχει εγκατασταθεί αστυνομικός σκοπός για

να ελέγχει ποιος πάρει πού και ποιους συναντά.

Και προφανώς, στόχος δεν είναι να καταγράφονται οι υπηρεσιακές διαδρομές των αξιωματικών από όροφο σε όροφο, αλλά να φακελώνονται αυτές των δημοσιογράφων!!! Σε λίγο θα μας ζητάνε δηλώσεις φρονημάτων και αναλόγως πως, δηλώσεις μετανοίας.

Πρόκειται για μία απαράδεκτη όσο και αντιδημοκρατική κίνηση του όποιου εμπνευστή αυτής της επιτήρησης και ταυτόχρονα προκλητικής για την ασφάλεια του δοκιμαζόμενου πολίτη από το άγος της εγκληματικότητας. Το σύνολο των αστυνομικών που διατίθενται πρωί και απόγευμα είναι 16, 8 ανά βάρδια, και αναρωτιέται κανείς από ποια αστυνομία περισσεύουν για να τοποθετηθούν στους διαδρόμους της Κατεχάκη.

ΥΓ: Η απόφαση πάρθηκε αμέσως μετά τη δημοσίευση από το bloko.gr των πληροφοριών για τη λίστα των 22 προγραφών ανώτατων αξιωματικών από τον κ. Ανδρικόπουλο στην κ. Γεροβασίλη. Αλήθεια, η αριστερή κατά δήλωση της κ. υπουργός, αποδέχεται και προσυπογράφει τέτοιες ανελεύθερες και αν μη τί άλλο αρτηριοσκληρωτικού χαρακτήρα τακτικές.   

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ