2018-09-24 18:17:04
Φωτογραφία για Το νέο Watch της Apple δεν καθορίζει την προεπιλεγμένη πτώση αν ο χρήστης είναι κάτω των 65 ετών
Το Apple Watch Series 4 διαθέτει μια νέα λειτουργία την "Ανίχνευση πτώσης". Το ρολόι καθορίζει την πτώση του ιδιοκτήτη και προσφέρει μία από τις τρεις επιλογές:

1)"Κλήση στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης",

2)"Έπεσα κάτω, αλλά είμαι εντάξει" και 3)"Απενεργοποίηση της ειδοποίησης, δεν έπεσα".

Αν ο ιδιοκτήτης του Apple Watch Series 4 πέσει και δεν μετακινηθεί για ένα λεπτό, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σε 15 δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, το ρολόι αρχίζει να κάνει έναν δυνατό ήχο για να προσελκύσει την προσοχή των άλλων που βρίσκονται κοντά . Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα σταλεί ένα μήνυμα στον αριθμό επικοινωνίας που έχει αποθηκευτεί, με το οποίο αναφέρεται στο φάρμακο της εφαρμογής "Υγεία". Στη συνέχεια, το έξυπνο ρολόι θα καλέσει την υπηρεσία διάσωσης.

Αν το gadget καθορίσει ότι το άτομο που έχει πέσει κινείται, η κλήση στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης δεν θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Για να λάβετε βοήθεια, ο χρήστης του Apple Watch πρέπει να μετακινήσει το ρυθμιστικό SOS.


Αλλά η Apple δεν ανέφερε ποτέ ένα χαρακτηριστικό αυτής της λειτουργίας. Η ανίχνευση πτώσης είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, εάν ο χρήστης του Apple Watch Series 4 καθορίσει ηλικία μικρότερη των 65 ετών κατά την συμπλήρωση της ιατρικής κάρτας στην εφαρμογή Υγεία στο iOS.

Σε άλλη περίπτωση, η λειτουργία ενεργοποιείται χειροκίνητα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο iPhone στο εφαρμογή "Watch"> "Επείγουσα κλήση - SOS" και ενεργοποιήστε την "Ανίχνευση πτώσης" .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ