2018-09-24 18:27:35
Φωτογραφία για Βραδινή αναστάτωση και… κλάματα στην Βόρεια Λαμία - Κινητοποιήθηκαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία! [photos]
Αναστάτωση προκλήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής στην Βόρεια Λαμία και... πιο συγκεκριμένα στα Γαλανέϊκά πίσω από το 1ο και 17ο δημοτικό σχολείο, στην συμβολή των οδών Σίφνου και Φίτσιου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα ζευγάρι μεσήλικων -πιθανότατα υπό την επήρρεια αλκοόλ- αναστάτωσαν την γειτονιά φωνάζοντας και… ερίζοντας για ένα κινητό τηλέφωνο!

Κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο του -λεκτικού- επεισοδίου, (σύμφωνα με μαρτυρίες), η γυναίκα βρέθηκε στο έδαφος σε άσχημη κατάσταση αφού δεν μπορούσε καλά-καλά να σταθεί στα πόδια της, ενώ και ο άνδρας δεν παρουσίαζε καλύτερη εικόνα.Περίοικοι και καταστηματάρχες κάλεσαν σε πρώτη φάση το ΕΚΑΒ μιας και θεώρησαν ότι κινδύνευε η σωματική τους ακερααιότητα.

Την στιγμή ωστόσο που έσπευσαν στο σημείο οι διασώστες, αμφότεροι (γυναίκα και άνδρας) αρνήθηκαν την διακομιδή τονίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα παρότι η εικόνα τους μαρτυρούσε το αντίθετο. Λίγο αργότερα οι άνδρες του ΕΚΑΒ αφού δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη, ζήτησαν και την συνδρομή της αστυνομίας. Στο σημείο -άμεσα- βρέθηκαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τέσσερις άνδρες προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τι συνέβη.


Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν οι αστυνομικοί αποχώρησαν. Η γυναίκα παρέμεινε στο έδαφος δίπλα σε μια κολώνα και συνέχισε να κλαίει, αρνούμενη την οποιαδήποτε βοήθεια είτε από τα νεαρά παιδιά που βρέθηκαν στο σημείο είτε από ενήλικους της περιοχής. Ο άνδρας αποχώρησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ